Sport » Foci

Téli számadás az SzFC ificsapatainál

A téli szünet előtt vonalat húzott, értékelte az őszi idény alatt elért teljesítményét az FC Székelyudvarhely ifjúsági szakosztálya. A kitűzött célok megvalósíthatóak.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szentabraham agyagfalva 03

Nézze meg a megyei és körzeti bajnokság eredményeit!

Szombaton és vasárnap a tizedik fordulóval folytatódik...
keresztur malomfalva 04

A tizedik fordulót rendezik a megyei bajnokságban

Szombaton és vasárnap lépnek pályára a csapatok a...
alsoboldogfalva farcad 03

Új éllovasa van a megyei bajnokság nyugati csoportjának

Kilenc forduló járt le a Hargita megyei labdarúgó...

Foci_gyerekfoci_nov2
Foci_gyerekfoci_nov2
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2011. december 21., 16:46
0 hozzászólás. 

Az FC Székelyudvarhely korosztályos csapatai minden kategóriában képviseltették magukat a Hargita megyei bajnokságokban. A pontvadászat mellett számos belföldi és néhány külföldi tornán is részt vettek. A kisebb-nagyobb nehézségek (pálya és öltözőhiány) ellenére a bajnokság felénél megállapítható, hogy a kitűzött célok – minél több korosztályban első helyen végezni, továbbjutni a zónadöntőre – megvalósíthatóak.

A hét korosztályból négy csapat áll az élen: E, F, edző Dusinszki Zoltán, G, edző Kis Lajos, Hagi Danone Kupa-edző Albert István. Egy gárda a második helyen zárt: C, edző, Botorok János, egy pedig a harmadikon: D, edző Albert István. Az A1-es korcsoportban a negyedik az SzFC (edző Szin Ferenc).

Foci_szekelyudvarhelyert_kupa_gyerek/fotok

Dicséretet érdemel az Albert István vezette 2000-es korosztály, amely a 99-es bajnokságban holtversenyben a harmadik, fölényesen vezeti a Hagi Danone névre hallgató kupát.

A klub vezetősége és edzői ezúton mondanak köszönetet az udvarhelyi polgármesteri hivatalnak, a Székelyudvarhelyi Sportért Alapítványnak, illetve a további támogatónak az ebben az évben nyújtott segítségért, ugyanakkor a szülőknek is akik kitartóan biztatták a kicsiket ebben az idényben.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."