Sport » Foci

EURO 2012: vetődj rá a kedvenc mezedre!

Már alig várod, hogy megfújják a sípot az év egyik legjobban várt sporteseményén? A labdarúgó Eb-vel tippelve te is nyerhetsz!

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szentabraham agyagfalva 03

Nézze meg a megyei és körzeti bajnokság eredményeit!

Szombaton és vasárnap a tizedik fordulóval folytatódik...
keresztur malomfalva 04

A tizedik fordulót rendezik a megyei bajnokságban

Szombaton és vasárnap lépnek pályára a csapatok a...
alsoboldogfalva farcad 03

Új éllovasa van a megyei bajnokság nyugati csoportjának

Kilenc forduló járt le a Hargita megyei labdarúgó...

0000-vetodj-ra
Tippelésre fel, vetődj rá a kedvenc mezedre!
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2012. május 31., 13:00
2 hozzászólás. 

A spanyolokkal tartasz? Netán az angolokat preferálod? Vagy azt szeretnéd, hogy egy kiscsapat hódítsa el a serleget a 2012-es év egyik legjelentősebb eseményén, az ukrán-lengyel közös rendezésű labdarúgó Európa-bajnokságon?

Sokkal izgalmasabb úgy nézni a meccseket, ha tétje is van. Nem csak, hogy azon nemzeti gárdával tartasz az nyerje a párharcokat. Hanem, hogy te is gyűjtsed a pontokat és menetelj. Ha pedig sikeresen csinálod, akkor a kontinenstorna végén tiéd lehet a tizenhatos mezőny csapatának azon meze, amelyiket te választasz. Azaz, belebújhatsz kedvenc válogatottad trikójába.

Nem kell mást tenni, mint részt venni az uh.ro által szervezett EURO 2012-es tippjátékon. Ettől a pillanattól már megteheted a találkozókra az eredményeket. Oldalunk tippverseny menüje alatt találod az Eb-tippversenyt. A játék a kontinenstorna alatt zajlik, a csoportmeccsektől indul, a negyeddöntőkkel, elődöntőkkel és a döntővel zárul.

A tippszabályzat

megfelel az oldalunkon már jól beválttal. Azaz, tippelni egy mérkőzésre az adott mérkőzés kezdési időpontjáig lehet, mint ahogy a korábban megtett tippek változtathatóak a mérkőzés kezdetéig.

Ami a pontozást illeti: 1 pont jár, amennyiben valaki a mérkőzés győztesét jól tippeli meg, 3 pont, ha valamely csapat rúgott góljainak számát találja el, 5 ponttal gazdagszik, ha jó a gólkülönbség, a maximális pedig a 7 pont, ennyit adunk a pontos eredményért.

Minden esetben a rendes játékidőben elért eredményt vesszük figyelembe – a hosszabbítás és a büntetők utánit nem.

A nyereményekről

A versenybe benevezés első feltétele, hogy a játékos regisztrált felhasználó legyen a uh.ro oldalon – amennyiben már az, nem szükséges újabb regisztrálás. A tippverseny győztese a legtöbb pontszámot összegyűjtő játékos lesz. Portálunk az első öt helyezettet díjazza. Amennyiben pontegyenlőség áll fenn, akkor elsőként a legtöbb pontos eredmény eltalálása dönt. Amennyiben ez is egyenlő, akkor sorshúzással döntjük el a sorrendet.

Az első helyezett az Európa-bajnokságon szereplő kedvenc csapatának hivatalos mezével gazdagszik. Ezt a torna után nevezi meg, az uh.ro pedig leszállítja. Az „ezüstérmes” az Eb hivatalos labdáját és hivatalos mezét viheti haza. A dobogó alsó fokára felálló játékos pedig a hivatalos pólót és sapkát kapja meg. A negyedik és ötödik pozícióban végzők sem szomorkodhatnak, ők egy-egy hivatalos mezzel villoghatnak majd.

Tippelésre fel, vetődj rá a kedvenc mezedre!

 



2 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
hahaha
2012-06-02 11:29:53
Ha egy valakinek pl. tobb felhasznaloja van es mind az egesszel tippel, az akkor korrekt?
Erre nem ter ki a szabalyzat.
avatar
barni
2012-06-03 12:50:15
Ez igazából a tippelők becsületességén múlik, ellenőrizni és kizárni ezt szinte lehetetlen.

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."