Sport » Futsal

Felkészült a Sport Klub?

Kikapta utolsó felkészülési mérkőzését a Székelyudvarhelyi Sport Klub teremlabdarúgó csapat.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

DSCN7756
DSCN7756
szerkesztoÍRTA: PÁL GÁBOR
2009. szeptember 02., 20:51
0 hozzászólás. 


A bajnokság előtt Botorok János legénysége szerdán délután barátságos mérkőzést játszott. A Brassói Design Construct utazott Udvarhelyre, hogy felmérjék egyik kemény ellenfelüket. A Cenk-alatti gárda bekeményített, így ők is eséllyel pályáznak a legjobb helyek egyikére.

Mivel a magyarországi játékosok távoztak a Sport Klubtól, pótolni kellett őket. A tavalyi nagycsapatból maradt Nicușan Lucian (csapatkapitány), Mihály Zoltán, Szőcs László, Péter Róbert, Birtalan Barna. Egy pár ifjú játékos felhozása mellet több új futsalos érkezett az udvarhelyiekhez: Réti Norbert kapus, Nagy Zsolt Gyergyószentmiklósról, Szabó Zsolt és Szombat Lajos Marosvásárhelyről, Fodor Attila és Kovács Ákos Székelykeresztúrról, Bugală Alin Craiováról, Mánya Szabolcs és Szőcs Lóránd Sepsiszentgyörgyről.

DSCN7771


Próbálkozott Botorok János a brassóiak ellen, de a mérkőzés utáni nyilatkozatában elmondta, hogy most már kezd letisztulni a taktika. „Még kísérletezünk ezen a találkozón is, örvendek a játékosok hozzáállásán, egyelőre a csapatépítés volt fontos számunkra. A bajnokságban a cél az első nyolc hely valamelyikének a megszerzése.”

A Design Construct elleni meccsen nehezen indultak be a hazaiak, az elején több helyzete is volt a vendégeknek. Kenedy szerezte meg a vezetést a 7. percben, egy kipattanót lőtt Péter Róbert hálójába, több gól nem született a szünetig. A második félidőben Gurciu növelte kettőre a brassóiak előnyét a 24. percben.

DSCN7756


Piros lappal büntették a Cenk alatti együttes csapatkapitányát, miután kétszer is csúnya szabálytalanságot követett el. Ekkor emberfölényben játszhattak a hazaiak, aminek meg is lett az eredménye: Szőcs László lövésébe Nicușan ért bele hasznosan, szépített az SK a mérkőzés 32. percében. Lehetősége Udvarhelynek is volt, akár egy döntetlenre is futotta volna, de a hátramaradt részben már nem sikerült egyik csapatnak sem bevenni a másik hálóját. 2-1-es brassói győzelemmel ért véget a találkozó.

Sportklub – Brassói Design Construct 1-2
Gól:
Nicușan (32.), illetve Kennedy (7.), Gurciu (24.)

Első bajnoki meccsét hétfőn 20 órai kezdettel játssza a Sport Klub, az ellenfél a Marosvásárhelyi City’us lesz.


címkék:

0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."