Sport » Futsal

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres Európa-bajnok spanyol csapat érkezik a városi sportcsarnokba.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...
FKTemesvar

A címvédővel játszanak az udvarhelyi teremfocisok

Hat órakor légy a sportcsarnokban, vagy nézz be...

valogatott
A román futsal válogatott, fotó: frf.ro
szerkesztoÍRTA: SINKA-KIRÁLY LEVENTE
2018. október 26., 10:00
0 hozzászólás. 

Barátságos találkozón csap össze a román és a spanyol teremlabdarúgó válogatott október 29-én és 30-án. Az eredeti tervek szerint a hétfői mérkőzést Székelyudvarhelyen, míg a keddit Csíkszeredában rendezték volna, végül mindkét találkozónak a székelyudvarhelyi városi sportcsarnok ad otthont, 18 órai kezdettel. A belépők 14 éves kor felett 10 lejbe, míg nyugdíjasoknak és a 14 év alatti gyerekeknek 5 lejbe kerülnek.

A románok keretében ott van a Székelyudvarhelyi Futsal Klub játékosa, Csoma Alpár, illetve a klub két korábbi alapembere, Szőcs László és Bíró Attila.

Az udvarhelyi klubcsapat további két játékost adott a válogatottnak, de nem a románnak. Hadnagy István és Miklós Tamás Magyarország legjobbjai közé kaptak behívót.

„Különleges a két székely fiú debütálása, de a román bajnokság meccsközvetítésének és a székelyudvarhelyi klubbal, valamint Jakab Zoltán vezetőedzővel ápolt jó viszonynak köszönhetően velük kapcsolatban is sikerült informálódnunk, ennek köszönhetően mutatkozhatnak be magyar színekben" – nyilatkozta az mlsz.hu-nak Turzó József, a magyar válogatott szövetségi kapitánya.

Hadnagy és Miklós szombattól keddig a horvátországi Porecben egy ötcsapatos tornán bizonyíthat Bosznia-Hercegovina, Görögország, Szlovénia és Kuvait ellen.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."