Sport » Futsal

Újból győzött az IPSE

A futsal megyei bajnokság keretében szerdán hazai pályán játszott a Székelyhon.ro Keresztúr ellen. Ugyancsak hazai pályán tarolt az IPSE.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

IPSE6
IPSE6
szerkesztoÍRTA: KAKASY BOTOND
2010. március 11., 23:07
0 hozzászólás. 


Könnyű győzelmet sepert be hazai pályán az Infopress SE, csütörtök este a sportcsarnokban. Kicsikét nehézkesen indult a játék, de az IPSE hamar megszerezte a vezetést. A farkaslaki csapat létszáma elég sovány volt így a sűrű cserék is elmaradtak ezért már az első félidő végére kifújták magukat. Ez nem csak a gyenge és erőtlen támadásokon látszott meg, hanem az eredményen is (első félidő 6-2).

IPSE4

A második félidőre már a passzolásos támadás is elmaradt, aki labdát kapott meglőtte a kapu fele, lesz ami lesz alapon. Ezzel ellentétben nem unatkozott a farkaslakiak kapusa, aki szinte állandó támadásoknak volt kitéve. Bár az Infopresses fiúk is több, szépen kijátszott helyzetet kihagytak, azért az eredmény magáért beszélt.

Infopress SE – Farkaslaka 10-4 (6-2)

Gólszerzők: Miklos Sándor 4, Gudor Elemér 2, Gagiu Zsolt , György István, Dénes Barna, Orbán Vilmos (öngól), illetve Orbán István, Sebestyén Lajos, Sipos Árpád, Fancsali Levente.

A visszavágóra március 13-án szombaton 18 órától kerül sor, amikor az IPSE látogat Farkaslakára.

A Székelyhon.ro ismémét kikapott Keresztúr csapatától. Az első félidő végén ugyan még egy 1-1-es állással mehettek pihenni a játékosok, ám a második játékfél már sokkal gólgazdagabb volt, de leginkább csak a keresztúri csapatnak.

Székelyhon.ro - Keresztúr  5-13 (1-1)

Gólszerzők: Godra Arpád 3, Bálint Attila , Herman Örs , illetve Kovács Ákos 5 , Gagyi Tamás 4 , Kovács Zsolt 2 , Török Szilárd , Demeter Bálint .

A táblázat megtekinthető a sporteredmények kategóriában.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."