Sport » Futsal

Hosszabbításban kapott ki az SK

Döntetlen eredménnyel vágtak neki a csapatok a 2x5 perces hosszabbításnak.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

IMGP5658
IMGP5658
szerkesztoÍRTA: KAKASY BOTOND
2010. március 18., 23:52
2 hozzászólás. 


Megérződött az anyagi hercehurca az SK-s fiúkon. Hátránnyal indultak, ugyanis a mérkőzésre nem jelent meg a teljes csapat, így kevés volt a cserejátékos. Fél nyolc után pár perccel kezdték meg a játékot, ekkorra a sportcsarnoknak még a háromnegyede sem telt meg.


Az első félidő erőltetetten zajlott, amit a Székelyudvarhelyi SK leginkább védekezéssel töltött, míg a vásárhelyi City’us majdhogynem végig a hazaiak térfelén volt. Ennek következménye már a harmadik percben megmutatkozott, amikor Philipe lőtte a hazaiak hálójába a labdát. Teltek a percek, az SK beállt védekezésre és nehezen tudott támadásba lendülni. A 20. percben újabb vendégtalálat. Ricardo egy szabadrúgásból kipattanó labdát küldött a kapuba. A játékosok közötti hangulat egyre feszültebb volt, 0-2-s eredmény mellett mehettek szünetre.

IMGP5759

Ingerülten indult a második félidő, pár perccel a kezdés után Szőcs és Nuno között alakult ki egy kis kakaskodás, mindkettőt sárgával büntették. Aztán a 25. percben Szőcs szerzett labdát, passzolta Birtalannak aki nem hagyta ki a helyzetet és megszerezte az első hazai gólt. Szűk két percet kellett várni az egyenlítő gólra, amit Szőcs küldött Klein kapujába. A szünetben mintha kicserélték volna a fiukat, a védekezéseket egyre hatékonyabb támadások követték, a vásárhelyieket egyre jobban szorították vissza a játékban. A 33. percben mégis sikerült az ellenfélnek labdát szerezni és az ellentámadást góllal nyugtázni, 2-3.


Rosszul kezdett a Péter helyett felálló Scurtu a kapuban. Alig állt pályára, az első labdát Garibaldinak passzolta, aki azt góllal viszonozta. Ekkor 2-4 volt az eredmény, de nem csüggedt az SK, alig egy percre rá Szőcs próbálkozott, kipattant de a kipattanót már berúgta. Még egy perc volt hátra a mérkőzésből, az idegek már-már pattanásig feszültek. De valóban nem kellett csalódni az SK-ban, a vége előtt alig fél perccel Tekeres kiegyenlít. A tömeg állva tapsolta a hazai csapatot.

IMGP5675

Következett a 2x5 perces hosszabbítás. Az első öt perc eseménytelenül telt, talán mindkét csapat kifáradt a hajrában. Ezzel ellentétben beindult a játék a második öt percben és a 47. percben Garibaldi lőtte Péter kapujába a labdát. Az egyre ingerültebb játékban emberelőnyhöz jutott az SK, de nem tudta kihasználni, sőt az utolsó percben Almasan belőtte a 6. gólt is. A végsőkig küzdöttek az udvarhelyi fiúk, az utolsó másodpercben még rúgtak egy gólt, de sajnos a győzelemhez ez nem volt elég. Az időközben nagyjából megtelt nézőtéren az emberek állva tapsolták meg az Udvarhelyi SK-t.

Teremlabdarúgó Román Kupa, 2. forduló:

Székelyudvarhelyi SK – City’us 5-6 (0-2, 4-4)

Gólszerzők: Birtalan (25.), Szőcs (26.), Szabó (40.), Tekeres (40., 50.), illetve Philipe (3.), Ricardo (20.), Garibaldi (33., 39., 47.), Almăşan (50.)



2 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
ilyenmegnemvolt
2010-03-19 07:39:21
Legalább a neveket ird helyesen!!!!!
Bertalan.....Szűcs
A gólszerzők meg...na m1
avatar
boti
2010-03-19 08:59:26
re:
avatar
ilyenmegnemvolt
Legalább a neveket ird helyesen!!!!!
Bertalan.....Szűcs
A gólszerzők meg...na m1


A cikkben történt elütéseket javítottam, köszönöm az észrevételed.

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."