Sport » Futsal

Döntetlen lett az SK-Chiajna mérkőzés

A Chiajnának jobban kellett volna a győzelem, de az SK döntetlent harcolt ki.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

IMGP6250
IMGP6250
szerkesztoÍRTA: KAKASY BOTOND
2010. március 27., 23:23
0 hozzászólás. 


Szombaton nyolc órától a teremlabdarúgó 1. Liga, 22. fordulóján Székelyudvarhely SK a Concordia Chiajna együttesét fogadta, az alapszakasz utolsó napján. A mérkőzés végkimenetele a hazai csapatot nem befolyásolta, ugyanis eredménytől függetlenül a negyedik helyen végeznek. Ennek ellenére egy izgalmas meccset láthattak a szurkolók. A mérkőzés kezdésekor a lelátók még elég foghíjasak voltak.
Magabiztosabban kezdett a Chiajna, de az első gólt a hazai csapat rúgta a 5. percben. A 6. percben egyenlítettek is a vendégek, Tadeu a kipattanót fogta meg és gurította az üres kapuba. A 9. perc bravúros gólt hozott a hazaiaknak, Szombat lőtt hatalmas kapufát, de a labda a kapus hátáról visszapattan a hálóba, 3-1. Többet támadott a Chiajna, de az SK védelmét nehezen tudta kijátszani. Péter bravúrosan védett. A 19. percben szabadrúgásból Szőcs szerzett újabb gólt. Még ebben a percben szépített a Chiajna is, így a szünetre 4-2 volt az állás.

IMGP6250

A második félidő is hasonlóan izgalmasan telt: jó helyzeteket alakított ki a vendégcsapat, de továbbra is a hazai kapus szinte mindent fogott. A 24. percben szögletrúgásból fejelte be Ique a labdát, majd a 26. percben egyenlítettek, 4-4. Aztán a 33. percben átvették a vezetést a vendégek, de nem hagyta magát az SK sem. A 38. percben a kétszer is kipattanó labdát Mánya segíti be közelről. Egyenlített a hazai csapat, a hajrában mindkét fél próbálkozott, de gólt már nem sikerült rúgni, így maradt az 5-5.


Teremlabdarúgó 1. Liga, 22. forduló:
Székelyudvarhely SK - Concordia Chiajna 5-5 (4-2)

Játékvezetők: Gherman Gabriel - Mititel Marius. A hazaiak kezdőcsapata: Péter - Mihály, Szőcs Lóránd, Szőcs László, Mánya. A vendégeké: Iancu - Cleber, Filipe, Tadeu, Ique.

Gólszerzők: Mihály (5., 7.), Szombat (9.), Szőcs (19.), Mánya (38.), illetve Tadeu (6.,19., 33.), Ique (24.), Sotarca (26.)



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."