Sport » Futsal

Négygólos vereség Vásárhelytől

A tavalyi bajnokság harmadik helyén végző Marosvásárhelyi City’us nyert az udvarhelyi sportcsarnokban.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

sk-city
sk-city
szerkesztoÍRTA: PÁL GÁBOR
2009. szeptember 07., 21:31
0 hozzászólás. 


Körülbelül 1200 néző volt kíváncsi csapatára a teremlabdarúgó bajnokság első fordulójában. Péter – Szőcs László, Nicușan, Szabó, Szombat felálással kezdtek a mieink, Carlao – Daniel Rajmond, Măgurean, Orlando, Nuninhoval a vásárhelyiek. A mérkőzés elején nem történt sok említésre méltó esemény. Az első legnagyobb helyzet a hazaiak előtt adódott, Bugală passzolt Mányának, de az lefordulva csak a kapus kezei közé tudta helyezni a játékszert. Rögtön a túloldalon Kacsó válaszolt egy kapufával, de ismét az SK került gólszerzési lehetőségbe, Mánya Zsolt ezúttal is hibázott.

A 14. percben kijött Carlao is a kapujából, kis időre beszorult az udvarhelyi gárda. Egy kapufával ismét megfenyítette a hazaiakat a vendégcsapat: Nuninho távoli szabadrúgásánál maradt egyedül Almășan Marius, közelről ő is csak az oldallécet találta el. A félidő előtti pillanatokban kigyűlt a City’us hatodik szabálytalansága. Szőcs László tízméteresét Carlao hárítani tudta, majd egy újabb fault után, Szőcs újból büntethetett volna, lövése azonban távolról elkerülte a kaput. Jöhetett a pihenő.

sk-city

Rögtön a második félidő elején kettővel is elhúzott a vásárhelyi gárda. Egy védelmi hiba után előbb Orlando, fél perccel később pedig Nuninho adott jó passzt Daniel Rajmondnak, aki mindkétszer betalált. 0-2

Bekeményített és elekezdett irányítani az SK, de egy halom elpuskázott lehetőség után ismét ő kapott gólt. Kockáztatott Botorok János, a kapus helyébe mezőnyjátékost küldött Szőcs László személyében. Védelmi hiba után érkezett a harmadik gól, Nuninho volt szemfüles Bugală hibájánál, félpályáról gurított kapuba. Egy perccel később saját térfeléről Măgurean ugratta ki ismét a portugált, Nuninho közelről lőtt a fölső léc alá. 0-4

Rajmond és Nuninho két-két góljával néggyel nyert a City’us. Nem sikerült az SK bemutatkozása, rengeteg javítani való van játékukon. Nem volt sok egyéni akció, a támadásoknál egy kissé lassúak voltak az udvarhelyiek.

Botorok Jánost kérdeztük a meccsről:
Egyáltalán nem vagyok megelégedve a csapat játékával. Egy ilyen első félidő után nem szabadott volna elrontani a mérkőzést. Kétszer kihagytunk egy kis időre, nem koncentráltunk, meg is lett az eredménye. Sok munka van hátra ezzel a fiatal kerettel, még látszik a tapasztalathiány. Köszönjük a nézők kitartását, sajnos türelemre van szükség, míg beindul a játék és összeszokik a csapat. Remélem ez az eredmény nem töri le sem a játékosokat, sem pedig a szurkolókat.

Legközelebb Galacon játszunk, ahová ugyancsak pontszerzési vággyal megyünk el. Nem lesz könnyű ellenfél, ugyanis egy összeszokott együttessel állunk szemben.

Székelyudvarhelyi Sport Klub – Marosvásárhelyi City’us 0-4
Gól:
Daniel Rajmond (21., 22.), Nuninho (37., 38.).

Az első forduló további eredményei:
Piskitelepi Olimpic - Galaci United 2-5
CSM Focșani - Concordia Chiajna 1-7
Kolozsvári Clujana - Dévai CIP 3-6
A Sepsiszentgyörgyi SPICOM - Temesvári Poli és a Moldocor Piatra Neamț - Brassói Design Construct találkozót elhalasztották egy későbbi időpontra.

címkék:

0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."