Sport » Futsal

Kiesett a bajnokságból az SK

Tegnap egyenlített a Székelyudvarhely Sportklub a Galaci United ellen, így ma játszották a mindent eldöntő harmadik mérkőzést.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

IMGP8034
IMGP8034
szerkesztoÍRTA: KAKASY BOTOND
2010. április 20., 22:55
1 hozzászólás. 


Tegnapihoz hasonlóan kemény tempóban indult a félidő. Már az első percben szabadrúgásból kapott passzt küldtek a hazai kapuba a galaciak. Az 5. percben egyenlített a hazai csapat, amikor Szőcs beadására Birtalan érkezett és csúszva pöckölte a kapuba a labdát. Egyre emelkedettebb volt a hangulat, a 8. percben szép támadásból szerzett góllal vették át a vendégek a vezetést, a 19. percben Birtalan egyenlített. Kis időre leállt a mérkőzés, kakaskodás alakult ki a pályán: a galaciak le akartak vonulni, de végül folytatódott a meccs. Egymás után két büntetőt is kihagyott az SK, 2-2-es eredménnyel mentek a szünetre a csapatok.

IMGP8046

Kemény csatában egy szögletet követően eladott labdából szenvedtünk el gólt, így ekkor már 2-4 volt Galacnak. A 31. percben Szőcs Loránd újra a hálóba juttatta a labdát, ezzel 3-4-re módosult az állás. A mezőnyjátékosra cserélt kapus miatt többször is eladott labda komoly veszélyt jelentett az üres kapura - szerencsére hibáztak a galaciak is a hosszú rúgásokkal. Keményen támadt a hazai csapat, de valahogy játékosok nem kapták a ritmust, aztán egy újabb eladott labda már betalált az üres kapuba. A 3-5-ös eredményen már nem tudtak változtatni az SK játékosai, így továbbjutott a Galaci United csapat, búcsúzott a Sportklub.

Botorok János: Az ellenfél megérdemelten győzött a mai mérkőzésen, mi pedig kiestünk a folytatásból. A fiúk megtettek minden tőlük telhetőt, de ma ennyire futotta. Sajnos nem látom a jövőbeni folytatást, nem látom hogyan tovább.

IMGP8078

Teremlabdarúgó 1.Liga, rájátszás, negyeddöntő 3. mérkőzés
Hazai gólszerzők: Birtalan Barna 2, Szőcs Lóránd.






1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
beckham1811
2010-04-21 12:07:42
a merkozes a ket kihagyott 10 meteresen ment el :( (xerintem) hajra sk :woohoo:

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."