Sport » Futsal

Elkezdte a felkészülést a futsalcsapat

Tizenhárom játékos tréningezett, Szabó Zsolttal nem tudott megállapodni a klub.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

fk1b
Egyelőre tizenhárman vettek részt a keddi átmozgató edzésen
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2016. július 13., 08:51
0 hozzászólás. 

A Rákóczi Sportcenterben kedden megtartotta az FK Székelyudvarhely teremlabdarúgó csapatának első edzését Jakab Zoltán, a tréningen összesen tizenhárom játékos vett részt, itt volt már az új kapus, Andrei Grigoraș is.

Az edzés után több sportolóval is tárgyalóasztalhoz ültek, Godra Zsolt klubelnöktől megtudtuk, hogy a tavasszal a Csíkszeredai Imperial Wetnél kölcsönben szerepelt Szabó Zsolttal nem sikerült megállapodni, a sportoló nem fogadta el a neki kínált feltételeket, így nem lesz az FK játékosa. A tegnapi edzésen nem volt még jelen Mánya Szabolcs, aki két éves szerződést kötött a klubbal, illetve Szécsi Barna és Szőcs Lóránt sem, ám nekik még él a szerződésük.

fk1a

Velük is el fog beszélgetni a klub vezetősége, illetve más, nem székelyudvarhelyi játékosokkal is tárgyalni fog még, neveket azonban nem árult el. Godra szerint az sem elképzelhetetlen, hogy keretszűkítés is lesz, mert most bőnek számít a csapat kerete.

Tárgyalnak még a tavalyi szezonban végig itt játszott Silion Petruval is, hiszen a játékos Nyárádszeredában is futballozott, s a vezetőség úgy döntött, hogy azok a játékosok, akiket szerződés köt az FK-hoz, idén nem játszhatnak más, nagypályás csapatokban. Az elmúlt idényben Szőcs László és Szécsi Barna az FC Székelyudvarhelyben, Szőcs Loránd és Biró Attila a Székelykeresztúri Egyesülésben, illetve többen (pl. Kedei Barna, Boda Krisztián és mások) a körzeti bajnokságban szerepeltek.

Az igazi felkészülés az erőnléti és a labdás edzésekkel július 18-án kezdődik, a szeptember 4-én rajtoló bajnokságig még magyarországi edzőtáborba is megy az együttes, ahol elsőosztályú magyar futsalcsapatokkal is játszik felkészülési meccseket.

Ami az erőviszonyokat és az ellenfeleket illeti, a bajnok Marosvásárhelyi City'us csapata a jelenlegi állás szerint nem lesz komoly ellenfél, hiszen az együttes anyagi gondjai miatt az összes idegenlégiósa távozott. A bajnokságot nyert együttesnél a következő szezonban csak a klub fiataljai maradnak, illetve a helyi játékosok, Bogdan Covaci, Vlad Țipău, Vasile Moldovan, Răzvan Cătinean, illetve a sérüléséből lábadozó Csoma Alpár.

Godra információi szerint Sepsiszentgyörgyön sem lesznek idegenlégiósok, a vásárhelyi együttes jobb játékosai a két állva maradt klubot, a Temesvári Informaticát, illetve a Dévai Autobergamót fogják erősíteni. A klubelnök azt is elmondta, hogy ezentúl az a csapat, aki a futsal 1. Ligában szeretne részt venni, egyszer meg kell nyerje a másodosztályt, csak utána nevezhet be a legfelsőbb osztályba.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."