Sport » Futsal

Nehezen született meg a győzelem

Éppen, hogy csak nyerni tudott a Spot Klub a román teremlabdarúgó bajnokság harmadik fordulójában.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

futsal2
futsal2
szerkesztoÍRTA: PÁL GÁBOR
2009. szeptember 20., 19:21
0 hozzászólás. 


Rengeteg hiba, könnyelműsködés jellemezte a Székelyudvarhelyi SK játékát Piskitelep ellen. Péter – Mánya, Birtalan, Szombath, Szőcs Lóránd kezdősorral indult a mékőzésnek a csapat. A tavaly óta kissé meggyengült Piskitelepi Olimpic kilenc játékossal érkezett Udvarhelyre, egész meccs alatt alig cseréltek.

Az első percekben eléggé megfontoltan játszottak a hazaiak. Sokat passzolgattak, de kezdeményezni nem igazán mertek. Ellentámadásaiból több alkalommal is megszerezhette volna a vezetést az ellenfél, de az első gólt az udvarhelyiek rúgták a 8. percben: Cristian Matei eladta a labdát kapuja előtt, érkezett Szőcs Lóránd, aki egyet igazítva a lasztin behelyezte a bal alsó sarokba. 1-0 Tíz perc elteltével ismét Botorok tanítványai lettek eredményesek, Mánya Zsolt jobb szélről érkező beadásánál Bugală Alin maradt egyedül, csak be kellett passzolja a labdát a hálóba. 2-0

107_0478

Ezután csak a második félidő közepén történt említésre méltó esemény. Szőcs Lóránd szerezhette volna meg az SK harmadik gólját, de egyedül, kapussal szemben hibázott. A mérkőzés 33. percében szépített Piskitelep, George Tomescut hagyták lőni, az egykori válogatott tíz méterről a kapu jobb felső sarkába rúgta a játékszert. 2-1 Két óriási helyzetet hagyott ki a Sport Klub, előbb Mánya rúgott a kapufa mellett el, majd Nicușan és Birtalan Barna szerzett labdát, de ketten sem tudták kijátszani Bejinaru kapust – Birtalan sokáig kivárt a passznál, a hálóőr visszaért és menteni tudott (38. perc).

Az első félidőben az udvarhelyiek csak szerencséjüknek köszönhetik, hogy kétgólos előnnyel mehettek az öltözőbe, az Olimpicnak több lehetősége volt a gólszerzésre. A másodikban inkább a védelemre koncentrált az SK, szerencséjükre összejött a taktikájuk.

Székelyudvarhelyi SK – Piskitelepi Olimpic 2-1
Gól:
Szőcs Lóránd (8.), Bugală (17.), illetve Tomescu (33.)

A forduló további eredményei és a bajnokság állása megtekinthető ide kattintva.


címkék:

0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."