Sport » Futsal

SK: Inkább izzadás, mint szórakozás

Előre lefutott mérkőzések nincsenek, de a Székelyudvarhely SK vasárnap késő délután mégis ilyenen lépett pályára. A győzelem megvolt, a játszi könnyedség nem.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

Futsal_sk_brasso_nov14
Futsal_sk_brasso_nov14
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2010. november 14., 22:04
0 hozzászólás. 

Előre lehetett tudni, hogy ki nyeri a teremlabdarúgó 1. Liga hetedik játéknapjához tartozó összecsapást, a kérdés csupán az volt, hogy mekkora lesz a különbség. A Brassói Inter kapott már harminc gólt is ebben a kiírásban. A Jakab Zoltán által irányított gárda a Péter – Csoma, Szabó, Tekeres, Birtalan összeállítással lépett a pályára, de a mérkőzés során mindenki lehetőséget kapott, aki nevezve volt: Scurtu – Zelch, Dénes, Képíró, Bíró és Székely.

Az első találatot a vendégek jegyezték, amíg a házigazdák szórakoztak a helyzetekkel és a nézők idegeivel. Székely egyenlített a kilencedik percben, majd Birtalan hozta előnybe az SK-t a tizennegyedik percben. Innen kezdve elindult a gólgyártás, de folyamatosan nagyobbnál nagyobb szituációk maradtak ki.

Futsal_sk_brasso_nov14

A második játékrész sem hozott másabb játékot, persze az előny nőtt, de a Brassó is szimpatikusan játszott, a végén még két kisbüntetővel kozmetikáztak az eredményen. Elgondolkodtató a játékosok hozzáállása, hiszen nagyobb odafigyeléssel maximálisan eleget tehettek volna a kilátogató közönségnek, kétszer ennyi találatot is jegyezhettek volna.

Az SK edzője, Jakab Zoltán a meccs után elmondta: „Egyedül csupán az eredménnyel lehetek elégedett. Ha ilyen helyzetkihasználást mutatunk a soron következő találkozókon, akkor nem hiszem, hogy nyerni fogunk".


Teremlabbdarúgó 1. Liga, 7. forduló:
Székelyudvarhely SK–Brassó-Brassói Inter 10–4 (4–1)
A hazaiak gólszerzői: Székely Zoltán (9.), Birtalan Barna (14., 28., 30.), Zelch Ervin (18.), Képíró Róbert (20.), Csoma Ferenc (28., 39., 40.), Szabó Zsolt (38.).

címkék:

0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."