Sport » Körzeti

Megfejelte a játékvezetőt

A Korondi Ifjúság együttese bűnhődött, amiért a meccs vége előtt játékosai és az egyik szurkoló viselkedése miatt lefújták a meccset.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
fotó: Sinka-Király Levente

Egyre izgalmasabb lesz a megyei bajnokság

Főleg, ha megnézik a táblázatokat. És főleg, ha jól...
fiatfalva sporting6

Melyik focimeccset várjátok?

Nagy a választék! A negyedik, ötödik és a hatodik...
lovete2017

Idén a lövéteiek voltak a legjobbak a teremben

Három nap, 28 csapat, 58 meccs: a sportcsarnokban...

körzeti
Fotó: illusztráció.
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2013. október 22., 17:48
5 hozzászólás. 

Az Udvarhely körzeti labdarúgó-bajnokság fegyelmi bizottságának újból össze kellett ülnie. Az A csoport nyolcadik játéknapján, október 13-án a Szentlélek–Korondi Ifjúság párharcot a 80. percben Szabó Szilárd játékvezető felfüggesztette. Döntését azzal indokolta, hogy a hazaiak találatát követően (amellyel a 3–1-re alakult az eredmény) a vendégek játékosai letámadták, közülük hárman meglökdösték. Egyikük, Balázs Árpád megfejelte a sípmestert, ezt követően egy korondi szurkoló is megütötte a játékvezetőt.

Szabó távozott a helyszínről, magával vitte a két együttes leigazolásait, másnap pedig a játékvezetői lap mellé mellékelte a történtekről szóló kiegészítést, illetve a vétkes játékosok könyvecskéit.

A fegyelmi bizottság meghallgatta a feleket, majd döntött: három korondi játékosnak, Lőrincz Attilának, Molnos Csabának és Máthé Leventének – akik a jelentés alapján lökdösték a bírót – 3-3 forduló elitilást szabott ki, míg Balázs Árpádnak kilenc találkozót kell kihagynia.

A Korondi Ifjúság három hazai meccsét legalább 15 kilométerre kell rendeznie a községtől – nem jöhet szóba Alsósófalva, ahol a csapat eddigi találkozóit játszotta a korondi pályán végzett munkálatok miatt.

A Szentlélek csapata sem úszta meg, szervezési hiányosságok miatt utolsó figyelmeztetésben részesült, a párharcot viszont zöld asztalnál 3–0 arányban utóbbiak nyerték.



5 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
edguy76
2013-10-22 20:27:53
Korondnak 3 Lovetenek 6,idegenben lehet verekedni,mit merlegeltek a tisztelt elvtarsak? A biroknak kellene 36.
avatar
Magor
2013-10-22 21:42:15
lol
A korondi köcsögkészítők megint megmutatták, hogy jól tudnak a köcsögkészítő mivoltukkal azonosulni, ez bizonyítják minden körülmények közt, csak a készítő rész hibádzik...
u.i. az igazi mesterek ne vegyék magukra!
avatar
pali
2013-10-23 10:17:47
nem ertem
Balazs Arpad megfejelte a birot es Balazs Atilla 9 fordulot pihen
ez igen . Csongor Csongor .
avatar
jozsacsongor
2013-10-23 10:34:15
kösz az észrevételt, javítva
avatar
Running W
2013-10-23 13:28:28
re :nem ertem
...az ugy tortent , hogy Balazs Attila Balazs Arpad fia, es az apa ugy megfejelte a birot hogy meg a fia is 9 fordulot kapot , csak Csongor nem magyarazta el eleg erthetoen :))) ...

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."