Sport » Körzeti

Egyre izgalmasabb lesz a megyei bajnokság

Főleg, ha megnézik a táblázatokat. És főleg, ha jól is számoltunk az ötödik forduló után.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
fiatfalva sporting6

Melyik focimeccset várjátok?

Nagy a választék! A negyedik, ötödik és a hatodik...
lovete2017

Idén a lövéteiek voltak a legjobbak a teremben

Három nap, 28 csapat, 58 meccs: a sportcsarnokban...
galambfalva1-001

Nagygalambfalva a körzeti királya

Büntetőkkel nyert Lövéte tavaly, az idei...

fotó: Sinka-Király Levente
fotó: Sinka-Király Levente
szerkesztoÍRTA: SINKA-KIRÁLY LEVENTE
2018. szeptember 24., 14:38
0 hozzászólás. 

Nem is a táblázatok bemutatásával kezdjük, hanem a hétvége egyik eredményével. Tudjuk, hogy tudják, hogy a táblázatokat is megmutatjuk, de előbb mégis kénytelenek lesznek elolvasni azt, hogy Szentlélek a kissolymosiak otthonában már a 22-ik percben hét góllal vezetett a VI. Liga egyik vasárnapi találkozóján. Picivel több mint három percenként potyogtak a gólok. A találkozó vége 9–4 lett. Ezt azért is éreztük fontosnak leírni ide, mert az eredményes cikkünkben nem említettük.

460x276-comkim1

Ahogyan azt megjósoltuk múlt héten, valóban kemény találkozókat rendeztek az ötödik fordulóban. A IV. Ligában a listavezető Farkaslaka a második helyezett Szentegyháza vendégeként gyűjtötte be a három pontot. Lövéte, az Udvarhely körzeti bajnokság címvédője 5–1-re kapott ki a megyei bajnok Keresztúrtól, ám egy nagyon jó iramú találkozót láthattak a nézők.

A leglátványosabb helycserék

az V. Liga tabelláján történtek. A negyedik forduló után listavezető Bogárfalva a hetedik helyre csúszott az ötödik fordulóban elszenvedett veresége után. Ebben a csoportban azonban a következő fordulóban akár a jelenlegi nyolcadik helyezett Alsóboldogfalva is átveheti a vezetést. Ahhoz, hogy ezt az újabb olvasóink is megértsék, ide kell kattintaniuk a negyedik forduló utáni tabelláért, aztán össze kell hasonlítaniuk az V. Liga mai táblázatával. Ha még ekkor sem tiszta minden, akkor írjanak a szerkesztoseg-kukac-uhponro címre egy levelet, és mi szívesen segítünk.

A VI. Liga rangsora nem ennyire bonyolult. Szentegyháza II. és a Székelyudvarhely Gólimpiákosz együttesei minden találkozójukon behúzták a pontokat. Utóbbiak gólaránya is jobb, de mivel egy találkozóval kevesebbet játszottak, így három pont hátránnyal be kell érjék a második hellyel. Továbbra is fenntartjuk véleményünket, miszerint a bajnoki cím sorsa kettejük közt dől majd el.

A VII. Liga rövid kiértékelése következne, de ott nem rendeztek találkozókat már több mint egy éve. Így tehát következhetnek a táblázatok. Íme:

IV. Liga, nyugati csoport

megyei

V. Liga, Udvarhely körzet

otodik liga

VI. Liga

hatodik liga



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."