Sport » Körzeti

Kezdődik a teremtorna

Három nap, hatvannégy mérkőzés. Kezdődik a körzetisek focimaratonja teremben.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
fotó: Sinka-Király Levente

Egyre izgalmasabb lesz a megyei bajnokság

Főleg, ha megnézik a táblázatokat. És főleg, ha jól...
fiatfalva sporting6

Melyik focimeccset várjátok?

Nagy a választék! A negyedik, ötödik és a hatodik...
lovete2017

Idén a lövéteiek voltak a legjobbak a teremben

Három nap, 28 csapat, 58 meccs: a sportcsarnokban...

lovete szentmarton1
A tavalyi döntősök: Lövéte és Homoródszetmárton
szerkesztoÍRTA: SINKA-KIRÁLY LEVENTE
2015. február 04., 17:46
0 hozzászólás. 

Pénteken reggel nyolc órakor a Kobátfalva–Bögöz találkozóval kezdetét veszi a körzetis csapatok tizennyolcadik teremtornája. Vasárnap estig mérkőzés mérkőzést követ.

Az elmúlt tizenhét évben is nagy népszerűségnek örvendő megmérettetés idén is 32 csapatot vonultat fel. Ezek közt hét csapatot találunk, akiknek eddig sikerült legalább egyszer megnyerniük ezt a tornát, de van aki kétszer, illetve háromszor is a legjobbnak bizonyult.

Ön kire tippel?

Erre voltunk kíváncsiak, ezért megkérdeztünk pár embert, hogy melyik csapatot látják esélyesnek a végső győzelemre, illetve melyik négy csapat kerülhet az elődöntőbe.

A legtöbb ember a teremtornán kétszeres bajnok Farkaslakát látja most is a döntő győztesének, őket a nagypályás focit uraló, de teremtornát még nem nyerő Nagygalambfalva követi. A tavalyi teremtorna bajnokát, Lövétét is a legjobb három közé várják a válaszadók.

Negyedikként több csapatot is említettek: a Korond Ifjúságot, Betfalvát, Malomfalvát, Szentábrahámot és nem utolsó sorban az elmúlt két év döntősét, Homoródszentmártont.

lovete szentmarton2

Több személy arról is meg volt győződve, hogy olyan csapat is kerül a legjobb négy közé, amelyre a torna elején senki sem számított. Volt, aki nem tudott válaszolni, mivel nyolc csapat is eszébe jutott, akiket esélyesnek látott a legjobb négy közé kerüléshez.

Egy biztos:az elmúlt évek mérkőzéseit tekintve kijelenthetjük, hogy egyik csapatnak sem lesz sétagalopp a döntőig menetelni.

 

Amire figyelniük kell a csapatoknak!

A szervezők felhívják a játékosok, csapatvezetők figyelmét, hogy a tornán pecsétgyűrűvel, nyaklánccal, fülbevalóval, karpereccel tilos pályára lépni. A sárga lapos figyelmeztetés kétperces emberhátrányt jelent, a becsúszó szerelés pedig tilos.

A mérkőzésen 5+1-es felállásban játszanak a maximum húszfős csapatok, egy találkozó 2x15 percig tart. A szögletet, oldalberúgást négy másodperc alatt kell elvégezni, míg a palánkot fogni és ebből előnyt szerezni nem szabad. A kapus kézzel nem dobhat gólt.

lovete szentmarton3

Rosszul végrehajtott csere esetén a pályára lépő játékos sárgalapos figyelmeztetésben részesül és két percet várnia kell, amíg újra pályára léphet. A tornán leigazolt játékosok léphetnek pályára, a leigazolásokat pedig a helyszínen be kell mutatni.

A csapatoknak két rend különböző színű felszerelést kell hozniuk, egyforma színű mezek esetén a hazai csapatnak kell cserélnie.

Amire figyelniük kell olvasóinknak!

Azoknak sem kell búsulniuk, akik valamilyen okból nem vehetnek részt a teremtornán. Portálunk mindhárom nap folyamatosan frissített cikkeiben követi a teremtorna eseményeit, a mérkőzések eredményeit. Sőt, aki percről-percre kíváncsi, hogy mi történik a vasárnapi döntő találkozón, nem lesz más dolga, csak kövessen bennünket. Élő szöveges közvetítéssel jelentkezünk a mérkőzésről.

A torna csoportbeosztásait itt nézhetik meg, míg a torna menetrendjét innen tölthetik le.

 



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."