Sport » Kosárlabda

A kicsi kosarasok a legügyesebbek

Több mint száz gyerek jár kosárlabdaedzésre a Székelyudvarhelyi Vendor SE keretén belül. A kicsik a legügyesebbek.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
emdkk-2

Három napig pattog a kosárlabda a sportcsarnokban

Tíz csapat, három nap, sok-sok kosár és futás. Újra...
emdkk-2

A Kinder nyerte az EMDKK-t

Nagy harc volt a döntőben, az udvarhelyi csapat...
emdkk-1

Elődöntős az egyik udvarhelyi csapat az EMDKK-n

Folytatódott az év végi kosárlabda-torna a...

vendor se
Fotó: archív.
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2012. december 22., 20:18
0 hozzászólás. 

Eredményes évet tudhat maga mögött a Vendor SE. Az egyesület vezetője, Vass Imre portálunknak érékelve elmondta, nem is annyira a helyezések számítanak, hanem az, hogy több mint száz gyerek jár hétről hétre a tréningekre, amit Kassay Attila edzővel felváltva tartanak.

„Az év elején egy toborzón 2002-ben született lányokat hívtunk meg. Őket már a nyáron neveztük is az U10-es bajnokságba. A brassói tornán egészen jól szerepeltek, a kilenc meccsből hatot megnyertek, így a tizedik helyen végeztünk. Ez adott egy löketet. Mivel ebben az idényben nem indítottak ezen korosztálynak pontvadászatot, így az U13-asok közé neveztük őket" – mondta az elnök.

A klub a 2007-estől egészen az 1998-asig van korosztálya, mind a lányoknál, mind pedig a fiúknál. A tréningeket a Református Kollégium tornatermében tartják hétköznap 15-18 óra között.

Az U18-as fiúk a városi bajnokságban szerepelnek. Ezen a héten rendezték a városi bajnokságot az iskolások számára. Az 5-8-as osztályosoknál a fiúknál a Marin Preda iskola, a lányoknál a Refi, a 9-12-esekénél a fiúknál a Refi, a lányoknál pedig a Gimi diadalmaskodott.

A Vendor SE lánycsapata szombaton a városi sportcsarnokban szerepel az U13-as bajnokságban: 9 órától a Gyulafehérvárral, 14 órától a Kolozsvárral.

A csapat ezúttal mond köszönetet a székelyudvarhelyi polgármesteri hivatalnak és a szülőknek a támogatásért.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."