Tech » Game

A világelit tagja lehetsz a titkos Facebook játékkal

Több mint 40 millióan játsszák a Facebook titkos kosaras játékát, viszont 0,1 százalékuk sem tud negyven pont fölé jutni. Te hol tartasz?

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
tombraider

Kattints és játssz gyerekkorod kedvencével!

Két Facebook bejegyzés között is újraélheted a...
barbie

Szépek és okosak − ezeket találták fel 2016-ban

Tavaly olyan tárgyakkal gazdagodott a világ, mint...
DSC 0460

Kipróbáltuk a Pokémon Go-t! Olyan cuki!

Hipszterkedtünk egyet, és miután már kezdett lecsengeni...

facebook-messenger-basketball be
A titkos kosárlabdás játék
szerkesztoÍRTA: KAKASY BOTOND
2016. április 08., 09:23
0 hozzászólás. 

Tudtál róla, hogy a Facebook Messengerének mobilos változatában elrejtettek egy kosárlabdás játékot? Van rá esély, hogy nem hallottál róla, ugyanis a Facebook által, a The Next Webnek kiadott információk szerint jelenleg 43,7 millió felhasználó tolja a kosaras huncutságot, de ez még így is csak az öt százaléka az aktív Messenger felhasználóknak.

A minijáték indításához, annyit kell tenned, hogy valakinek küldesz egy kosárlabdás hangulatjelet, amit az emotikonok között találsz. Elküldés után a párbeszéd ablakban megjelenik a kosárlabda, amit meg kell érintened, és máris te lehetsz az új Michael Jordan. A képernyőn egy palánk, illetve egy kosárlabda jelenik meg, amit egy ujjmozdulattal lehet a kosárba dobni.

Az első tíz pontot könnyen be lehet zsebelni, azonban ezután a kosárpalánk elkezd jobbra-balra mozogni, így nehezítve az ember dolgát. A pontokat addig számolja, amíg megszakítás nélkül betalálunk, ha elvétettük, kezdhetjük elölről.

30 pont felett tovább bonyolódik a játék, akkor már az oldalmozgást megtoldják egy felfele-lefele mozgással is. Igaz, erre a szintre a játékosoknak csak egy töredéke jutott el, arról nem is beszélve, hogy akinek sikerült beakasztania csak egyet is a negyven után, máris a világ azon elit tagjai közé tartozik, akiknek az aránya nem éri el a 0,1 százalékot a játékosok közt.

1-10: 56,8%

11-20: 33,3%

21-30: 9%

31-40: 0,82%

40-nél több: 0,08%

Első nekifutásra mi is csak a 33,3 százalékosok táborát erősítjük, de a játékot pont úgy alakították ki, hogy minden próbálkozás végén késztetést érezzünk egy újabb próbatételre.

Türelmetlenebb olvasóinknak segítünk egy könnyen hozzáférhető pontgyártó segédeszköz bemutatásával.

Sokat segít a szamárvezető, de az elitbe bekerülni így sem egyszerű.

Aki nyugodtabb, több szellemi kapacitást igénylő sportoknak hódol, annak mutatjuk a másik titkos játékot. A módszer ugyanaz:  mobiltelefon (vagy táblagép) Facebook Messengerén küldjük el valakinek ezt az üzenetet: @fbchess play. Igen, már indulhat is a paraszt, védheti a királyt, miközben támad a lovas.

A sakk türelemjáték is egyben, a játékmódot is ehhez fejlesztették, ugyanis minden lépés előtt be kell írni a fennebb használt kódot: @fbchess play szünet a figura angol nevének nagy kezdőbetűjét, majd kicsi betűvel és számmal a lépés helyét. P = gyalog, R = bástya, N = huszár, B = futó, Q = vezér/királynő, K = király. 

Jó játékot, csak nehogy mattot dobjon!



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."