Sport » Kosárlabda

Eleresztik a triplákat a kosarasok

A huszonkettedik kiadásához érkezett a városi férfi kosárlabda-bajnokság. Hat udvarhelyi és egy gyergyószentmiklósi gárda indul.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
emdkk-2

Három napig pattog a kosárlabda a sportcsarnokban

Tíz csapat, három nap, sok-sok kosár és futás. Újra...
emdkk-2

A Kinder nyerte az EMDKK-t

Nagy harc volt a döntőben, az udvarhelyi csapat...
emdkk-1

Elődöntős az egyik udvarhelyi csapat az EMDKK-n

Folytatódott az év végi kosárlabda-torna a...

kosarlabda
Fotó: archív.
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2013. október 31., 18:34
0 hozzászólás. 

Ezen a hétvégén rajtol a városi kosárlabda-bajnokság. A tavalyi csapatok közül mind a hat nevezett, ráadásul egy éves kihagyást követően visszatér a gyergyószentmiklósi Vuk együttese. A lebonyolítás is a már jól bevált: az alapszakaszban oda-visszavágókat követően jön az alapszakasz, amely eldönti, kié lesz a bajnoki serleg.

Idén is a címvédő Ati HB számít a legnagyobb esélyesnek, de amint Kádár Levente szervező portálunknak elmondta, a nyári szünetben több játékos is csapatot cserélt, így megerősödött az InterProd, mindig számolni kell a Villyvel és a Bivalyokkal, sőt a Globust sem lehet már könnyelműen kezelni. A nagyrészt ifjúsági játékosokból álló Vendor SK pedig minden kiírásban okozott meglepetést.

A pontvadászat támogatója a polgármesteri hivatal, a találkozóknak a Rákóczi Center ad otthont, a meccseket vasárnap délután rendezik. A gyergyószentmiklósiak minden második héten játszanak, ekkor egyszerre két meccset tudnak le.

Újdonság, hogy ettől az idénytől két csapat is, a Villy és a Globus beiratkozott a Székely Nemzeti Bajnokságba, amely hét gárdát tömörít. A két udvarhelyin kívül két csapat Csíkszeredából egy-egy pedig Sepsiszentgyörgyről, Kézdivásárhelyről és Gyergyószentmiklósról nevezett.

A bajnokság támogatója a polgármesteri hivatal.


Városi kosárlabda-bajnokság, 1. forduló

 

november 3., vasárnap, Rákóczi Center:


Vendor– InterProd (16.00)

Globus–Ati HB (17.20)

Villy–Bivalyok (18.40)

 



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."