Sport » Kosárlabda

Indul a városi kosárlabda-bajnokság visszavágója

Megszülettek a XVIII. Városi Fitfeel Kosárlabda Bajnokság visszavágó sorozat időpontjai.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
emdkk-2

Három napig pattog a kosárlabda a sportcsarnokban

Tíz csapat, három nap, sok-sok kosár és futás. Újra...
emdkk-2

A Kinder nyerte az EMDKK-t

Nagy harc volt a döntőben, az udvarhelyi csapat...
emdkk-1

Elődöntős az egyik udvarhelyi csapat az EMDKK-n

Folytatódott az év végi kosárlabda-torna a...

DSCI4134
DSCI4134
szerkesztoÍRTA: KAKASY BOTOND
2010. március 02., 14:56
0 hozzászólás. 


November végén kezdődött a 18. városi A ligás kosárlabda-bajnokság, hét csapat nevezésével. A bajnokság szervezője és fő támogatója a megszokott Villy üdítő. Az első négy forduló lejárt december közepéig, majd egy kis szünet következett a bajnokságban, és január 17-én folytatódott. A meccsek kisebb eltérésekkel menetrend szerint zajlottak, január végére le is jártak. Az eddigi eredmények alapján a dobogó első három fokát a Villy (12 pont), Impar (11 pont) és Bivalyok (10 pont) foglalják el.

DSCI4134

Archív

Most egy hónap pihenés után kezdetét veszi a visszavágó sorozat. A hosszú pihenő alatt volt idejük a csapatoknak készülni, és a meglévő eredmények alapján új taktikát felállítani. Azonban a hosszas készülődés hátránya, hogy nagy valószínűséggel elmarad a középdöntő. Így azok a csapatok, akik erre bazíroztak, fel kell kössék a gatyájukat, hogy a play-offba bekerülhessenek.

A március 7-ei első fordulón 16 órától a No Name és az Impar csap össze, ezt követi 17 óra 20 perctől az Ati HB – Globus, majd 18 óra 40 perctől zárja a Bivalyok kontra Villy. A megméretkező csapatok sorrendje nem változott az őszihez képest, így nem visszafele indulnak a csapatok az összecsapásban. Időközben olyan kósza hírek röppentek fel, hogy talán tavasztól a sportcsarnokban folytatódik a bajnokság. Ez is úgy néz ki, hogy marad a régiben, az eseménynek továbbra is Kós Károly Szakközépiskola tornaterme ad otthont.

A táblázat jelenlegi állása ide kattintva megtekinthető.


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."