Sport » Kosárlabda

A bajnoki rajtra készül a Vendor SK

Ebben az idényben két korcsoportban, három együttessel vesz részt majd az országos bajnokságban a Székelyudvarhelyi Vendor SK kosárlabda-csapata.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
emdkk-2

Három napig pattog a kosárlabda a sportcsarnokban

Tíz csapat, három nap, sok-sok kosár és futás. Újra...
emdkk-2

A Kinder nyerte az EMDKK-t

Nagy harc volt a döntőben, az udvarhelyi csapat...
emdkk-1

Elődöntős az egyik udvarhelyi csapat az EMDKK-n

Folytatódott az év végi kosárlabda-torna a...

Kosar
Kosar
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2010. szeptember 22., 17:20
0 hozzászólás. 

Szeptember elején Kassay Attila és Vass Imre edzők elkezdték a fiatal gyerekekkel való felkészülést a soron következő szezonra. A klub vezetőségének döntése értelmében három együttest neveznek az országos bajnokságba. A tavaly a minibaschet kategóriában szereplő gárdákat az U13-asba íratják. Itt mind a lányok, mind pedig a fiúk is ott lesznek a rajtnál, rajtuk kívül az U17-es korcsoportban a fiúk szerepelnek majd. A szakszövetség tájékoztatása szerint ezen pontvadászatok lebonyolítási módja tornarendszerű lesz. A nagyobb korcsoport szerepel majd a városi bajnokságban is.

Kosar

Két udvarhelyi lány ebben az évben kölcsönjátékban szerepel a BC Sirius Marosvásárhelynél: az 1995-ben született Dénes Réka, valamint az 1996-ban született Buzogány Zsuzsa. Az edzők elmondták, a csapatokkal minden esetben a tisztes helytállás a cél, hiszen a tavalyi évet a versenysport ismerkedésével töltötték. A bajnokság október közepén kezdődik.

Most indul egy új csoport a 2000-2002-ben született lányoknak és fiúknak. Az edzéseket kedden és csütörtökön a Refi tornatermében tartják. Érdeklődni a 0744-995646-os telefonszámon, vagy az office@vendormozgasstudio.ro emailcímen lehet.

A Vendor SK most is számít majd a helyi és a megyei tanács támogatására, különböző pályázati pénzekre, a szülők, valamint a Refi igazgatóságának segítségére. Kifejtették, hogy sokkal jobb lenne, amennyiben egy stabil támogató érkezne a csapathoz.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."