Sport » Kosárlabda

Hétcsapatos lesz a kosárlabda-bajnokság

A tizenkilencedik kiírásához érkezett a városi kosárlabda-bajnokság. Akárcsak tavaly, idén is hét együttes nevezett a pontvadászatba.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
emdkk-2

Három napig pattog a kosárlabda a sportcsarnokban

Tíz csapat, három nap, sok-sok kosár és futás. Újra...
emdkk-2

A Kinder nyerte az EMDKK-t

Nagy harc volt a döntőben, az udvarhelyi csapat...
emdkk-1

Elődöntős az egyik udvarhelyi csapat az EMDKK-n

Folytatódott az év végi kosárlabda-torna a...

Kosar_osszefoglalohoz
Kosar_osszefoglalohoz
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2010. november 04., 18:29
0 hozzászólás. 

Amint Kádár Levente, a bajnokság szervezője honlapunknak elmondta, egy gárda, a No Name nem indul a megmérettetésben, helyette egy gyergyószentmiklósi csapat nevezett, akik vállalták, hogy minden egyes fordulóra elutaznak Udvarhelyre. Rajtuk kívül a címvédő Villy, illetve az Impar, az Ati HB, a Bivalyok, a Globus és a Vendor SE lesz ott a rajtnál.

Változik a helyszín is, eddig a Kós Károly szakközépiskola tornatermében tartották az alapszakaszt, most a Rákóczi úti sportcsarnokban (Epad-terem) lesznek a találkozók vasárnap délutánonként. A menetrendet jövő hét elején kapják kézhez az együttesek, az első fordulóra november 14-én kerül sor.

A bajnokságot megelőzően az udvarhelyi együttesek november 7-én, vasárnap Barátság tornán vesznek részt a fent jelzett sportcsarnokban, ahol labdarúgás, kosárlabda, tollaslabda és asztalitenisz lesz a terítéken, a legtöbb pontot összegyűjtött gárda nyeri a kupát.


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."