Sport » Futsal

Újabb meghökkentő eredményt ért el az FK

Nincs itt se bunda, se semmi, amit nem lehetne érteni:  néhány futsalegyüttesnek még a tízcsapatos bajknokságban sem lenne keresnivalója.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

sepsifk
Képernyőfotó: a meccset vissza lehet nézni a youtube-on
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2017. december 09., 19:09
0 hozzászólás. 

Konkrétan Marosvásárhely, Resicabánya és Sepsiszentgyörgy azok, akik jelen körülmények között csupán rontják a futsalbajnokság színvonalát. 24-3, 17-1, 11-1, 13-2, vagy a Sepsi Futsal-FK Székelyudvarhely összecsapáson született 5-18 - ilyen és ezeket megközelítő eredmények születne egy olyan bajnokságban, amiben említett három együttes pofozógépként szerepel. Elég unalmas meccs lehet, amikor valaki 10-0-ra vagy 17-1-re kap ki – ott nem nagyon van nyoma a küzdelemnek vagy tétje a találkozónak.

Ez történt pénteken este is két székelyföldi csapat mérkőzésén, a két-három éve még spanyol és horvát idegenlégiósokkal vitézkedő szentgyörgyiek egy félidő alatt tizenhármat kaptak az FK-tól. Persze látványos megoldások, szép gólok jöttek egymás után, de sajnos nem volt szórakoztató ez a teljes knock out.

Az FK-ból Mánya hiányzott (ezzel a meccsel letelt a három fordulós büntetése), de azok a társai, akik egykor Szentgyörgyön kergették a futsal-labdát, alaposan kitömték volt csapatukat, hiszen például Máté József egymaga hármat lőtt a második félidőben. Laza edzőmeccsnek beillő zsuga volt, szerencsére nem sérült meg senki. A naptári év utolsó meccsét itt lehet visszanézni, már az első percben Szőcs nagy gólt lő Kisgyörgynek.

A bajnokság a tervek szerint február végén folytatódik, az FK a bajnok Dévát fogadja. A válogatott szövetségi kapitánya, Robert Lupu kihirdette a szlovéniai Eb-re készülő együttes bővített, 24 fős keretét, ebben a nemzeti csapat utóbbi meccsein is rendre pályára lépett Szőcs László mellett a kapus Andrei Grigoraș, illetve Mánya Szabolcs és Biró Attila is helyet kapott. Az Európa-bajnokságra 14 fős keret utazik, akik Ukrajnával és Portugáliával játszanak egy csoportban.    

Teremlabdarúgó 1. Liga, alapszakasz, 14. forduló

Sepsiszentgyörgyi Szabó Kati Sportcsarnok, 350 néző. Vezette: Carp Marian (Galac) és Smeu Ionuţ (Brăila)

Sepsiszentgyörgyi Sepsi Futsal–FK Székelyudvarhely 5–18 (1–13)

Gólszerzők: Pulugor (2., 32., 35.), Tompa (34.), Bende (36.), illetve Szőcs László (1.), Hadnagy (2., 17.), Szécsi (3., 5., 16., 34.), Biró (4., 21.), Miklós (7.), Ciobotaru (10., öngól), Kedei (10., 12.), Gálfi (14.), Csala (20.), Máté (27., 38., 40.)

 



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."