Sport » Tömegfutás

Ismét tömegfutás a városnapokon

Az IPSE, a Polgármesteri Hivatal és az uh.ro szervezésében újra megrendezésre kerül a nagysikerű sportrendezvény.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
uh-tomegfutas-2017-rajtelott-gyerekek

Tömegfutás 2018: itt az okleveled

Még egy apró emléket adunk az idei futásról: kattanj...
fulopszabolcsalpar11

Buszokkal jönnek a Tömegfutásra

Rendszeresen gyereksereggel érkezik a tömegfutásra...
uh-tomegfutas-regisztracio-2018

Elindult a regisztráció a 10. Tömegfutásra

Az időpont új, a lelkesedés a régi - kattints és...

ipsefutas_fejlec
ipsefutas_fejlec
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2010. április 20., 18:02
1 hozzászólás. 


Egy sokéves hagyomány folytatásába vágott bele tavaly az Infopress Sportklub és Székelyudvarhely Polgármesteri Hivatala, amikor a Városnapok nulladik napján megrendezték az I. IPSE Tömegfutást. Ez a sportesemény a város életében olyan volt, ahol nem csak profi szaladók, hanem a legkisebb gyerekektől az idősekig mindenki megmozdulhatott, így nem csak a sportolást, a testmozgást helyezte előtérbe, hanem egy közösségi élményt is nyújtott.

ipsefutas09_rajt

A tavalyi futás 456 résztvevővel rajtolt: 3 éves kisgyerektől a 71 éves bácsiig vettek részt a városbeliek – és nemcsak – a nagy sikerű eseményen. Voltak, akik szervezetten, külön busszal érkeztek, akadtak, akik egymást kísérve szaladtak, és természetesen akadt olyan is, aki az első helyért küzdött. Minderre idén is megadatik a lehetőség, az idei székelyudvarhelyi városnapok keretében ugyanis május 15-én délelőtt 10 órakor a D3 televízió előtti térről rajtol a II. IPSE Városnapi Tömegfutás.

ipsefutas09_fiatalidos

Most is a megszokott 3,9 és 6,4 kilométeres távokon lehet indulni, három, életkor szerinti kategóriában: 14 év alatt, 14-35 év között és 35 év felett. A tavalyi nagyszámú fiatal résztvevőre való tekintettel idén külön kategóriában indulhatnak a legfiatalabbak, ezáltal valódi versengési lehetőséget biztosítva számukra is. A szervezőség idén 600 ajándékpólóval készül, ezen felül minden szaladó érmében és a célba éréskor ajándékcsomagban részesül.

ipsefutas09_befuto

Kategóriánként az első három helyezett ez alkalommal is kitüntetett elismerésre számíthat, valamint számos meglepetés-díj is lesz. Elkerülendő a zsúfoltságot a verseny napján, előzetesen is lehet regisztrálni oldalunkon, a jobb oldali menüben található Tömegfutás regisztráció linkre kattintva. Emellett pedig jegyezzük fel naptárunkba: 2010. május 15., délelőtt 10 óra – II. IPSE Városnapi Tömegfutás!


1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
Belevi
2010-05-07 22:13:03
Tömegfutás
Nagyon örülök, hogy szombatra tették a futást, így én is részt tudok venni benne. Alig várom a jövő hétvégét!

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."