Sport » Egyéb sport

Ide menj, ha sportolni akarsz, vagy csak néznéd

Megnéztük, hogy hétvégén milyen sportesemények lesznek környékünkön. Mutatjuk. Te melyiket választod?

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
SzecsiNyert

Szécsi a világ tetején (videó)

Volt francia válogatott labdarúgók méltatták a...
teqball02

Mi adjuk az egész román válogatottat

Ráadásul címvédőként utazunk a franciaországi...
ivovolgye

Ha október eleje, akkor irány az Ivóvölgye!

XI. kiadásához érkezett az Ivóvölgye...

sportokfoto
Te melyiket választod?
szerkesztoÍRTA: SINKA-KIRÁLY LEVENTE
2018. szeptember 25., 19:54
1 hozzászólás. 

Minden bizonnyal a 10. IPSE Városi Tömegfutás hozza ki ezen a hétvégén a lakásokból a legtöbb embert. A résztvevők regisztrálással jelezhették előre, hogy részt vesznek az eseményen. Sőt, még ma is és holnap is megtehetik azt ide kattintva. A Tömegfutás szombaton délelőtt 10 órakor rajtol el, de a szervezők már reggel 8 órától várják a szaladókat az ajándék pólóval a régi mozi előtti téren.

A sportcsarnokban pattog a labda

A Tömegfutás után érdemes lesz levezetésként átkocogni a városi sportcsarnokba, ahol nemzetközi asztaliteniszt láthatnak az érdeklődők. A Székelyudvarhelyi ISK-FSK férfi asztaliteniszcsapata lesz házigazdája az ETTU-kupa (az asztalitenisz Európa Ligája) első körének, amelyen az udvarhelyieken kívül belga, portugál és cseh klubok szerepelnek. A találkozókat szombaton 12 és 19 órakor, illetve vasárnap 10 órától rendezik. A mindössze 5 lejes belépő biztosan megéri, hogy kilátogassatok a játékra és szurkoljatok, a csapat pedig ezt meg is érdemli.

A Székelyudvarhelyi FC a 3. Liga 6. fordulójában a Medgyesi Gaz Metan II. otthonában lép pályára pénteken 17 órakor, így focit csak vasárnap láthatunk. A VI. Liga újonca, a Székelyudvarhelyi Gólimpiákosz szombaton 17 órakor Székelyderzs együttesét fogadja a stadionban. Ezen kívül még 19 találkozót rendeznek a Hargita megyei labdarúgó-bajnokság udvarhelyi körzetében. Ezek pontos időpontjaival jelentkezünk a későbbiekben.

A kézilabda sem maradhat el hétvégéről. Vasárnap este hat órakor a román másodosztály második fordulójában a Székelyudvarhelyi Szejke SK vendége a Tordai Potaissa II. együttese lesz. Az első fordulóban az udvarhelyiek Nagyváradon maradtak alul egy góllal (32–31). Valld be, hogy hiányzott egy kézilabdameccsen való szurkolás.

Kötelező győzelem

Teremfoci mérkőzésre egész jövő hétig kell várni. A Székelyudvarhelyi Futsal Klub kötelező győzelem előtt áll az 1. Liga harmadik fordulójában. Kedden 18 órakor az újonc Bucovina Vicov lesz az ellenlábas a városi sportcsarnokban. Az előző fordulókban az FK először Jászvásárt győzte le 5–4-re hazai pályán, majd Kolozsváron, a helyi csapat ellen szerzett újabb három pontot a 9–3-as győzelmével.

A válogatott szereplése miatt – ahová Andrei Gigorast és Csoma Alpárt hívták meg az FK-tól – az elmúlt hétvégén nem rendeztek fordulót a teremlabdarúgó 1. Ligában. Ezt a kis szünetet használta ki Hadnagy István, a csapat bogárfalvi játékosa, aki Magyarországon a 2018-as Országos Teqball Bajnokság egyéni indulójaként a harmadik helyet szerezte meg.

Kihagytunk valamit? Nyugodj meg, majd írd meg kommentben, vagy egy ismerősöd ismerősének biztosan megvan a szerkesztőség telefonszáma, fel is hívhatsz, és betesszük a cikkünkbe. 

Kommentbe érkeztek

A Tihadár emlékfutásról mikroba nevű hozzászólónk értesített, és Facebook-üzenetben is informáltak róla. Az eseményt 12-edszerre rendezik meg, van 15 km-es egyéni és 4 km-es családi táv, mindenki kap csősálat.  2018.szeptember 30-án, vasárnap 9 órától lehet iratkozni a Jézus Szíve kápolnánál, 10-től szaladnak az egyéni távosok, 10.30-tól pedig a családok rajtolhatnak. 

A biciklizőknek sem kell böjtölniük a hétvégén. „Egy újabb kalandra várunk, szeptember 29-én, szombaton a negyedik Kincskereső túrára, hogy fedezzük fel vidékünk értékeit, kincseit! Az idén is minimum 2 fős csapatok jelentkezhetnek, kerékpárral, a táv 27 km, szintidő 6 óra” – olvasható a Szekler Teker által szervezett esemény oldalán. A kincskeresés reggel 8 órakor kezdődik, és péntek este 18 óráig lehet rá jelentkezni. 

 



1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
mikroba
2018-09-26 10:29:34
Vasárnap 10 órától Tihadár emlékfutás, indulás a Jézus Szive kápolnától, távok 15 km és 4km.

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."