Sport » Minifoci

Folytatódik a minifoci bajnokság

A visszavágókkal folytatódik a városi minifoci-bajnokság. A programot és egy kis esélylatolgatást kattintás után olvashatnak.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
tufi 3

Tudod, hova került a legértékesebb trófea?

Ötödik alkalommal került sor a Tusványosi Fináléra,...
minifoci2016

Megmentenék a minifocit, ezért egynapos tornával “tiltakoztak”

Nem a minifocipályán játszottak, de ennek nyomós oka...

Lehet jelentkezni a városi minifoci-bajnokságra

Turnérendszerben szerveznék a minifocibajnokság őszi...

mikossteel1
Fotó: Sinka-Király Levent (arhív)
szerkesztoÍRTA: SINKA-KIRÁLY LEVENTE
2015. május 12., 17:03
0 hozzászólás. 

Szerdán és csütörtökön a visszavágók első találkozóival elkezdődik a városi minifoci-bajnokság tavaszi idénye. Az odavágó sorozatban nagyon sok találkozót elnapoltak, amelyeket későbbi időpontokban rendeztek meg. A visszavágókra a szervezők úgy csinálták meg a proogramot, hogy hét héten belül lebonyolíthassák azt. Az A csoport találkozóit szerdánként rendezik, míg a 35 éven felüliek találkozóit csütörtökönként bonyolítják le. A mérkőzések időpontjai 19, 20 és 21 óra.

Az A csoportban az már szinte biztos, hogy a legjobb négyben ott lesz a címvédő Miklós Steel és a jelenlegi listavezető IPSE. A másik két helyre bármelyik csapat odaérhet, hiszen csak öt pont a különbség a harmadik helyezett Arkum FC és az utolsó helyezett Góbék közt. Utóbbiak nagyon gyengén szerepelnek az idei bajnokságban. Az elmúlt szezonban a harmadik helyen végeztek, a mostani bajnokságban csak egy találkozón sikerült begyűjteniük a három pontot.

sporting minifoci

A 35 éven felüliek bajnokságában nem lesz rájátszás, itt az oda-visszavágók után kerül ki a bajnok. Jelenleg a Sporting vezeti a tabellát a Sörbarátok előtt, de csak jobb gólarányának köszönhetően. A harmadik helyen az Örökifjak állnak, akik két ponttal vannak csak lemaradva az első két helyezettől. Ebben a csoportban nem a tavalyi formáját hozza a címvédő Autogroup Simó: hat találkozójukon két győzelem, egy döntetlen és három vereség a mutatójuk.

A visszavágók első fordulójának programja:

A csoport, szerdán

Millenium–IPSE (19 órától)
Miklós Steel–Góbék (20 órától)
UFF–Bunda (21 órától)

35 éven felüliek, csütörtökön

Örökifjak–Mobility (19 órától)
Sörbarátok–Euro-Ecologic (20 órától)
Sporting–Autogroup Simó (21 órától)



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."