Sport » Minifoci

Minifoci: Megvannak a továbbjutók kezdődhet a döntő

Hétfőn kezdték a városi minifoci elődöntőjét majd egy nap szünet után folytatták a visszavágókat. Elegendő volt mindkét párosnál a két mérkőzés, hogy kiderüljön ki a továbbjutó.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
tufi 3

Tudod, hova került a legértékesebb trófea?

Ötödik alkalommal került sor a Tusványosi Fináléra,...
minifoci2016

Megmentenék a minifocit, ezért egynapos tornával “tiltakoztak”

Nem a minifocipályán játszottak, de ennek nyomós oka...

Lehet jelentkezni a városi minifoci-bajnokságra

Turnérendszerben szerveznék a minifocibajnokság őszi...

IMGP3797
IMGP3797
szerkesztoÍRTA: KAKASY BOTOND
2010. július 01., 10:15
0 hozzászólás. 



Aki nem a pályán az a kispadon ázott bőrig. Nem kímélte az esős időjárás sem a pályát sem a játékost. Majdnem végig zuhogott az eső az eldöntő hétfői (első) mérkőzésein. Nehéz volt játszani a locsogósra ázott műgyepen, amin a cipők mellett a labda is kontrolálhatatlanul csúszott. Ezt nehezebben kezelte a Sorting, mert a több gól az ő hálójukba csúszott. Az első gólt az Autógroup rúgta, amit még jól kezelt a Sporting és szép összjátékban tudott egyenlíteni. De ezután az autóforgalmazókkal elszaladt a ló és egyik gólt a másik után rúgták.
IMGP3527
És valóba csúszott a labda, amit Vasika hiába védett jól úgy is bepréselődött a lába között. A hétfői egyértelmű győzelem után, egy nap pihenő járt a csaptoknak, majd szerdán jöhetett a visszavágó. Ekkor már sikerült összeszednie magát az Sportingnak, de a játékidőben kiharcolt 3-3-as döntetlen után a hét métereseknél elvérzett az Autógroup Simóval szemben. Így az Autógroup bebiztosította magát, hogy részt vegyen a döntőn.
IMGP3522
A másik páros az IPSE kontra Bunda meccsek is izgalmasan alakultak. Hétfőn az eső őket is megviccelte. Az első potyagólt az Bunda engedte be, s ezzel némileg megnyugodott a nyomdász banda. A második félidőben a kékmezes Bunda is úgy döntött, hogy potyagólt ő is tud rúgni s gyorsan túl is szárnyalta az IPSE-t eggyel. A szerdai második mérkőzésen itt sem sikerült elérni, hogy legyen harmadik. Mindkét csapat hajtotta magát. Egy-egynél betámadt a Bunda, elsőre nem látszott érdemi zaklatásnak, de csak-csak a hálóba kötött ki a labda.
IMGP3554Ezután még izgalmasabb lett az összecsapás, nagyon harcoltak a nyomdászok és többször is hajszálon csúszott el az egyenlítés, de valahogy nem feküdte a lábukat a labda. Az sípszó előtt még Alpár kapott labdát, aki egy veszélyes kapu közeli lövéssel ijesztgette a vesztésre álló csapatot.
IMGP3813

Megszólalt a sípszó ünnepeltek a továbbjutók. Az első döntő mérkőzésre pénteken 19 órától kerül sor, amikor az Autógroup Simó a Bundával szemben villanthat. A második Mérkőzés hétfőn 20 órától lesz, de azt megelőzi a harmadik helyért folyó küzdelem 19 órától (IPSE – Sporting, bár ez a mérkőzés még kérdőjeles).

IMGP3816

Az elődöntő mérkőzései:
Hétfő
Autógroup Simó – Sporting 5-1 (2-1)
Gólszerzők: Mag Árpád 2, Kerestély József, Albert István, Balázs Zoltán, illetve Pál Ákos

IPSE – Bunda 1-2 (1-0)
Gólszerzők: Dénes Barna, illetve Pácsi Zoltán, Miklos Sándor (öngól)
Sárga: Miklos Sándor, Bak István, Képíró Róbert, Zahariás Csaba

IMGP3825

Szerda
Autógroup Simó – Sporting 3-3 hetesekből: 11-10
Gólszerzők: Péter Imre, Albert István 2, Kiss Aladár 2, Mihály Lehel (öngól)

IPSE – Bunda 1-2
Gólszerzők: Dénes Barna, illetve Gagiu Zsolt (öngól), Birtalan Szabolcs


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."