Sport » Minifoci

Minifoci: szerdán bajnokot avatunk

Nem volt elég a két mérkőzés, 1-1 összesített után a harmadik mindent eldöntő mérkőzéssel derül ki, hogy ki lesz az idei bajnok a városi minifociban.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
tufi 3

Tudod, hova került a legértékesebb trófea?

Ötödik alkalommal került sor a Tusványosi Fináléra,...
minifoci2016

Megmentenék a minifocit, ezért egynapos tornával “tiltakoztak”

Nem a minifocipályán játszottak, de ennek nyomós oka...

Lehet jelentkezni a városi minifoci-bajnokságra

Turnérendszerben szerveznék a minifocibajnokság őszi...

IMGP4043
IMGP4043
szerkesztoÍRTA: KAKASY BOTOND
2010. július 06., 08:54
0 hozzászólás. 

Pénteken volt az első összecsapás az első helyért, ahol a listavezető Autogroup Simó mérkőzhetett meg a Bundával. A mérkőzésen nem pörögtek túlzottan a csapatok, így nem csak a szünetre, hanem a 2x25 perc végére is maradt a 0-0-s állás. A meccs végkimenetelét 7 méteres rúgásokkal döntötték el. A párharcban többet hibáztak az Autogroup Simó játékosai, így az első mérkőzést a Bunda tudhatta magáénak.

IMGP4049

Hétfőn folytatódott az összecsapás, amit megelőzően az IPSE kellet volna játsszon a Sportingal a harmadik helyért. A Sporting csapata nem jelent meg, így a nyomdászok a harmadik helyen végeztek.

20 órától megkezdődött az elsőbbségért a harc. A csapatok felváltva teljesítettek, de egyik sem tudta folyamatosan átvenni az irányítást. Néhány szép, de kihagyott helyzet után az első 25 perc után 1-1-es állással folytatták a csapatok. A hajrában szépen kivitelezett támadásból szerezte második gólos előnyét az Autógroup, amit iramos játékkal próbált egyenlíteni a Bunda, de a hátralévő idő csak egy szépítésre volt elég.


IMGP4050

A harmadik mérkőzést szerdán (július 7.) 19 órától játsszák. A mérkőzés után ünnepélyes bajnokavatás lesz, ahova várnak minden csapatot, aki részt vett a bajnokságban. A csapatok mellett az egyéniben kiemelkedő teljesítményű játékosokat is díjazzák. Az ünnepségen a díjakat Bunta Levente polgármester adja át.


IMGP4057

Döntő (első mérkőzés)
Autógroup Simó – Bunda 0-0 hetesek: 1-3

Döntő (második mérkőzés)
Autógroup Simó – Bunda 3-2 (1-1)
Gólszerzők: Mag Árpád, Albert István, Bálint Vencel (öngól), illetve Kovács Alpár, Bálint Vencel
Sárga: Ilie Andrei, Péter Imre 2 (piros), Bencze János

IMGP4309


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."