Sport » Minifoci

Nem engedtek a 21-ből

Az idei városi amatőr minifoci bajnokságba 21 csapat nevezett, de egyelőre nem sikerült megegyezni a bajnokság menetében.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
tufi 3

Tudod, hova került a legértékesebb trófea?

Ötödik alkalommal került sor a Tusványosi Fináléra,...
minifoci2016

Megmentenék a minifocit, ezért egynapos tornával “tiltakoztak”

Nem a minifocipályán játszottak, de ennek nyomós oka...

Lehet jelentkezni a városi minifoci-bajnokságra

Turnérendszerben szerveznék a minifocibajnokság őszi...

Minifoci_0908_Gyules
Minifoci_0908_Gyules
szerkesztoÍRTA: KAKASY BOTOND
2010. szeptember 08., 08:28
3 hozzászólás. 

Tegnap 19 órától a városi sportcsarnokban tartottak gyűlést a csapatok képviselői, illetve Karda Zoltán a bajnokság szervezője.Bár nem volt jelen minden csapat képviselete, azért szép számban vettek részt az érdekeltek. Már az első „napirendi pont" megszavazása döcögősen ment, miszerint a bajnokság kétcsoportos legyen vagy sem, rájátszással vagy nélküle történjen. A vélemények megoszlottak, voltak akik sokallták a mérkőzések számát, a másik tábor kevesellte a két csoportba osztott csapatok mérkőzéseit.

Végül 9-8 arányban megszavazták, hogy egy csoportban játszanak a csapatok. Azt szerencsére gond nélkül és könnyedén sikerült megszavazni, hogy hétfőtől péntekig tartsanak a játéknapok, illetve minden csapatnak egy hivatalos halasztása lehet, amit nem kell egyeztessen az ellenféllel. Ennek egyetlen kitétje van (illetve az egyeztetett halasztásnak is), hogy ezt 48 órával a mérkőzés előtt jelezni kell.

Minifoci_0908_Gyules

Ezután került terítékre a nap kényes kérdése, amiről a kommentháború már két napja folyt oldalunkon is (itt olvasható). Ki játszhat és ki nem a városi amatőr kispályás labdarúgó bajnokságban? A kérdés nagyon megosztotta a társaságot, bár igazi akadályt az okozott, hogy nem sikerült meghatározni, ki a profi/amatőr játékos.

Néhányan sérelmezték, hogy az IPSE két csapattal is indul, amiből az egyik szerepel a teremfoci 2. Liga bajnokságában. Igazából senkinek nem volt konkrétan megnevezett játékos ellen kifogása, de mégsem sikerült eldönteni, hogy ki indulhat illetve ki nem. Az IPSE csapat mellett többek között Szőcs László neve merült fel, bár jelen pillanatban a (jelenlévők tudomása szerint) ő sem áll szerződéses viszonyban egyik klubbal sem.

A sarkított és szélsőséges érvelésék és példálózások mellett a jelenlévők nem tudtak kiegyezni, inkább holtvágányra terelődött a beszélgetés és mielőtt indulatossá vált volna, szerre kezdtek távozni a jelenlévők.

Minifoci_0908_Gyules

A végére maradt néhány személy higgadtan és józanul ugyan meg tudta beszélni, mit kellene csinálni, de ez már nem volt döntőképes, illetve ekkor már Karda is kitűzte az újabb gyűlés időpontját.

Közben felmerült, egy olyan ötlet is, hogy az őszi időjárásra való tekintettel, és a jobb feltételek miatt a bajnokságot átköltöztessék (részlegesen vagy akár teljesen) a Septimia pályájára. Mindenképp előnyös lenne a csapatoknak, de mindenki egyetértett abban, hogy ezzel harminc éves hagyomány törne meg.

A következő megbeszélés hétfőn 19 órától a sportcsarnokban lesz, amire Karda Zoltán szervező külön felkéri a csapatokat, hogy mindenikük képviseltesse magát egy, a nevezési íven is megjelölt személlyel.



3 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
pippo
2010-09-08 11:57:50
A Tábor álláspontja
Sziasztok,

A Tábor álláspontja a következő:

1) A 21 csapatos bajnokságban nem kivánunk részt venni, akkor inkább kiállunk, mert nem akarunk December közepén is játszani.Mindenki még ha halaszt 1 et, akkor mikor lesz vége az odajátszásnak? Februárban?

2)A bajnokságban játszodjon bárki aki akar, független attól,hogy amatőr, félprofi vagy profi.Mi a minőséget akarjuk!

Tisztelettel,
Zsoci & Vasi
avatar
muki
2010-09-08 15:51:49
pippo-nak
Sziasztok vilagjarok!
Lehet hogy a ti allaspontotok az amit irtal de az nem egyezik a Tabor capataval!!!
A Tabor ellenezte a legjobban az ipse indulasat!
Ugy latszik nem egyeztetek veled vagy lecsereltek a vezetoseget a tavoletedben!!! :D
Annal tovabb nem erdekel ha hagyak jatszunk s hanem alugyanak jol!!!
Ti jol vagytok? ;)
avatar
pippo
2010-09-08 18:00:40
re: pippo-nak
Szia,

Ma eggyeztettünk Szatmárival,ez a hivatalos álláspont a mai nappal kezdődően, tehát Karda felé ezt kell továbbitani.A vezetőséggel minden rendben,nem vagyunk még leváltva, jól vagyunk hála az égnek.

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."