Sport » Tömegfutás

Kattanj be a tömegfutásos emléklapodért!

Lefutottad? Érdekelnek az eredmények? Vagy csak egy kis emléket szeretnél? Kattints, és mindezt megkapod!

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
uh-tomegfutas-2017-rajtelott-gyerekek

Tömegfutás 2018: itt az okleveled

Még egy apró emléket adunk az idei futásról: kattanj...
fulopszabolcsalpar11

Buszokkal jönnek a Tömegfutásra

Rendszeresen gyereksereggel érkezik a tömegfutásra...
uh-tomegfutas-regisztracio-2018

Elindult a regisztráció a 10. Tömegfutásra

Az időpont új, a lelkesedés a régi - kattints és...

A VI. IPSE Városnapi Tömegfutás eredményei
Fotó: Sinka-Király Levente
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2014. május 13., 11:52
0 hozzászólás. 

Túl vagyunk a hatodik IPSE Városnapi Tömegfutáson is: több, mint 1300-an regisztráltak, és legnagyobb részük le is szaladta a 4,2 kilométeres távot. Bár idén a helyszínen nem lehetett regisztrálni, ez nem sokakat tántorított el, hiszen rengetegen érkeztek olyanok, akik rajtszám nélkül, a mozgás kedvéért tudták le a távot.

Ez semmit sem von le a sportolás értékéből: aki részt vett, rajtszámmal, vagy anélkül, dicséretet érdemel, amit egy nyomtatható oklevél formájában adunk át. Válaszd ki a neved az alábbi listából, kattints az Oklevél gombra, és már nyílik is a dokumentum, amit azonnal ki is nyomtathasz, vagy le is mentheted.

Válaszd ki a neved az oklevél letöltéséhez, illetve nyomtatásához

Versenyző:  


Érdekel, hogy mennyi idő alatt teljesítetted a távot, vagy a kategóriádban hányadikként értél célba? Nézd meg ezt a Google táblázatot, és minden kérdésre választ kapsz. A tábla alapértelmezetten az összesített eredményeket mutatja, vagyis mindenkit idő szerint rangsorolva.

Ha kategóriákra lebontva érdekelnek az eredmények, ezeket is előkészítettük neked: válaszd az Adatok menü Nézetszűrők pontját (Data > Filter views, ha angolul jelenik meg a menüsor), majd az itt megnyíló menüben azt a kategóriát, amelyiket meg szeretnéd nézni. Ha vissza szeretnél térni az alapértelmezett, összesített nézetre ugyanebben a menüben kattints a Nincs (None) opcióra.

Ne feledd, hogy az idei tömegfutásról is készült egy csomó kép, itt keresheted meg magad, illetve ide kattintva egy rövid videót is megnézhetsz a szaladás pillanatairól.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."