Sport » Tömegfutás

Ők futtatták meg a várost

Több, mint ezerszáz ember szaladt Székelyudvarhely utcáin az idei tömegfutáson: itt a csapat, aki összehozta az egészet.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
uh-tomegfutas-2017-rajtelott-gyerekek

Tömegfutás 2018: itt az okleveled

Még egy apró emléket adunk az idei futásról: kattanj...
fulopszabolcsalpar11

Buszokkal jönnek a Tömegfutásra

Rendszeresen gyereksereggel érkezik a tömegfutásra...
uh-tomegfutas-regisztracio-2018

Elindult a regisztráció a 10. Tömegfutásra

Az időpont új, a lelkesedés a régi - kattints és...

A székelyudvarhelyi VI. IPSE Városnapi Tömegfutás szervezői
A szervezők | Fotó: Sinka-Király Levente
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2014. május 23., 10:26
0 hozzászólás. 

Ugye nem is kell mondani, hogy egy annyi embert megmozgató rendezvény, mint az IPSE Városnapi Tömegfutás nem egy ember munkája? A szervezők ez úton mondanak köszönetet az IPSE Sportklub, a polgármesteri hivatal, a Septimia, a Merkúr, a Zebramédia és az uh.ro minden munkatársának, akik hozzátettek a rendezvény sikeréhez.

Természetesen támogatók nélkül sincs élet, és, hogy ne az őket soroló lista felolvasása legyen az indítóhangja a futásnak, inkább itt szemlézzük mindazokat, akik valamilyen módon támogatták a sporteseményt.

Így köszönet illeti a Comkim Kft.-t, a Roseal Rt.-t, a KBS Sped Kft.-t, a Top Investet, a Pegazust, a Tűzgolyó Pro-t, az Amigo&InterCost-ot, a Villy Üdítőt, a Printmant, a Maxollt, a Haáz Rezső Múzeumot, a Micro Trendet, a Piktor Romaniát, a Safety Brokert, az Ice Dyp Balas-t, a Lukács Alpin’s-t, a Feel Good Sportegyesületet, a Millenium Vendéglőt, a Kolumbán Optikát, a Lutrixot, a Star Radiót, az Epadot és az Aramist.

Külön köszönetet érdemel a Príma Rádió, az Udvarhely és az Udvarhelyi Híradó, amiért hírt adtak az eseményről, illetve a helyi rendőrség és mentőszolgálat munkatársai, amiért jelenlétükkel biztosították a tömegszaladás biztonságát.

Csoportban jöttek a gyerekek

Talán a legfontosabb kiemelni mindazok a tanárokat és edzőket, akik csoportosan hozták a rájuk bízott gyerekeket egy kis közös mozgásra. Fülöp Szabolcs, a kápolnásfalvi Kriza János Általános Iskola tanára idén is nagyot alakított, hiszen 168 diákkal érkezett a tömegfutásra, de Mihály Annamária a máréfalvi Nyirő József Általános Iskola tanárnője sem maradt le sokkal, vele 133-an érkeztek.

Természetesen nem csak ők mozgósítottak, hiszen összesen 638 gyerek érkezett csoportosan, valamelyik iskolától vagy sportklubtól, ebben a következő személyeknek van óriási érdeme: Tamás Előd és Botorok János a felsőboldogfalvi Fülöp Áron Általános Iskolától, Stefan András a székelyudvarhelyi Móra Ferenc Általános Iskolától, Nagy Elemér a székelyszentkirályi Szent István Általános Iskolától, Markó Gáspár az oklándi Kelemen Imre Általános Iskolától és az elhelyező központtól, Szikszai Réka Zsuzsánna a székelyudvarhelyi Baczkamadarasi Kis Gergely Református Kollégiumtól, Csavar Zoltán az SzKC ifi-csapatától, Hodgyai Katalin a székelyudvarhelyi Eötvös József Szakközépiskolától és Bartos Gyöngyvér az agyagfalvi Berzenczei László Általános Iskolától.

A szervezők ismételten köszönik mindenkinek a támogatást, és remélik, a következő rajtnál még több iskola még több diákja lesz jelen, és 2015-ben is egy hasonló tömeg szaladhat együtt az egészségért.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."