Sport » Tömegfutás

Közös edzés a nagy futás előtt

Felkészültél a szombati városi tömegszaladásra? Ha úgy érzed, vannak még kérdéseid, vagy szaladnál még egyet, gyere ki velünk a salakpályára.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
uh-tomegfutas-2017-rajtelott-gyerekek

Tömegfutás 2018: itt az okleveled

Még egy apró emléket adunk az idei futásról: kattanj...
fulopszabolcsalpar11

Buszokkal jönnek a Tömegfutásra

Rendszeresen gyereksereggel érkezik a tömegfutásra...
uh-tomegfutas-regisztracio-2018

Elindult a regisztráció a 10. Tömegfutásra

Az időpont új, a lelkesedés a régi - kattints és...

futas07
Fotó: Kakasy Botond | archív
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2015. május 04., 16:05
0 hozzászólás. 

Szerda délután közös edzésre hívnak a VII. IPSE Városnapi Tömegfutás szervezői. Hozd formába magad és szaladjunk közösen pár kört a pályán. Ha nem vagy edzésben legalább megmozgatod az izmaid, és nem ér váratlanul a szombati erőlködés. Hogy sem most és, sem a szombati tömegszaladáson ne sérülj le, szakszerű tanácsokkal látunk el a helyszínen. A Feel Good Sportegyesület tapasztalt szaladóit faggathatjuk egyszerű vagy bonyolult kérdéseinkkel melegítésről, nyújtásról és miden egyébről, ami kapcsolódik a szaladáshoz.

A közös szaladást melegítéssel kezdjük, amit a Feel Good Sportegyesület egyik tapasztalt szaladója vezényel le, így a gyakorlatba ültetés lépéseit is elsajátíthatod. Majd közösen, de mindenki a saját tempójában leszaladjuk az aznapi távot. Edzettségünknek megfelelően válasszuk ki a leszaladandó körök számát, semmiképpen se erőltessük túl magunkat szombat előtt. Azt javasoljuk, öt és tíz kör között kalkuláljunk a körökkel, ugyanis a tíz kör megközelíti a szombati távot, így egyben fel is mérhetjük állapotunkat.

A közös edzés nyújtással ér véget, amiben szintén tapasztalt szaldók lesznek a segítségünkre. Szaladás előtt és után nyugodtan állítsuk meg a Feel Good Sportegyesület szaladóit és érdeklődjünk tőlük, de ha a szombati nappal kapcsolatosan vannak kérdéseink, akkor a szervezőket is zargathatjuk.

Találkozzunk szerdán 18 óra előtt pár perccel a városi stadion salakpályáján!

A rendezvény támogatója Székelyudvarhely Város Önkormányzata.




0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."