Sport » Tömegfutás

Itt és ekkor futsz a várossal

A hagyományokhoz híven lesz emlékérem, fagyi, póló és minden, mi jó a VIII. IPSE Tömegfutáson.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
uh-tomegfutas-2017-rajtelott-gyerekek

Tömegfutás 2018: itt az okleveled

Még egy apró emléket adunk az idei futásról: kattanj...
fulopszabolcsalpar11

Buszokkal jönnek a Tömegfutásra

Rendszeresen gyereksereggel érkezik a tömegfutásra...
uh-tomegfutas-regisztracio-2018

Elindult a regisztráció a 10. Tömegfutásra

Az időpont új, a lelkesedés a régi - kattints és...

tomegfutas2015-001
Városnapi tömegfutás, fotó: André Krisztina
szerkesztoÍRTA: GÁL ELŐD
2016. május 04., 08:26
0 hozzászólás. 

Nyolcadik alkalommal is megszervezi az IPSE Sportklub és az uh.ro a már hagyományos, tömegsportot népszerűsítő rendezvényét, a Városnapi Tömegfutást. Az időpont most egy kicsit eltér a megszokottól, hiszen most a hónap eleje helyett május 28-án állhatsz rajthoz délelőtt 10 órakor.

Akár az elmúlt években, a tömeg idén is a Digital 3 Televízió előtti térről indul, majd a Kossuth Lajos és Bethlen Gábor utcákon halad. A futók a Vásártér utcára kanyarodnak rá, itt elszaladnak a következő jelzőlámpáig, a Fiat szalon előtt balra kanyarodnak, és végigmennek a Nicolae Bălcescu utcán, majd egyenesen tovább a Hunyadi Jánoson, végül a strand háta mögött futnak el, át a hídon, így érnek vissza a kiindulási ponthoz. A 4,2 kilométeres útszakaszon egy frissítőállomás is segíti majd a sportolni vágyókat.

Az egészséges életmód, nem pedig a versengés a rendezvény fő mozgatórugója, így idén sem az helyezések és az idők számítanak, hanem az ötletesség. Tavalyhoz hasonlóan díjat kap a legviccesebb öltözetben szaladó és a legőrültebb csapat is. Előbbihez csupán egy humoros, ötletes szerkóra van szükség, míg az utóbbi díj több hozzád hasonló őrültet és kreativitást igényel. Emellett a szervezők idén díjazzák a három legnépesebb iskolacsapatot és a kísérő tanáraikat is.

A futás után sem maradsz üres kézzel, hiszen a szokásokhoz híven ajándékpólóban futhatod le a távot, amennyiben az első 1500 ember között regisztrálsz, illetve célba éréskor víz, fagyi és emlékérem vár minden egyes szaladóra.

A szaladásra kizárólag előzetes regisztrációval tudsz jelentkezni, ezt online és személyesen is meg lehet tenni a későbbiekben, de bővebb információkért kövesd figyelemmel portálunkat.

A 8. IPSE Városnapi Tömegfutást Székelyudvarhely Város önkormányzata támogatta.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."