Sport » Tömegfutás

Eddzünk együtt a Tömegfutásra!

Találkozzunk csütörtökön este hétkor a Városi Stadionban, és készüljünk fel közösen a szombati mozgásra – a szakembert mi hozzuk!

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
uh-tomegfutas-2017-rajtelott-gyerekek

Tömegfutás 2018: itt az okleveled

Még egy apró emléket adunk az idei futásról: kattanj...
fulopszabolcsalpar11

Buszokkal jönnek a Tömegfutásra

Rendszeresen gyereksereggel érkezik a tömegfutásra...
uh-tomegfutas-regisztracio-2018

Elindult a regisztráció a 10. Tömegfutásra

Az időpont új, a lelkesedés a régi - kattints és...

Közös edzés a Tömegfutásra
Idén is a Városi Stadionban fogunk edzeni | Fotó: Kakasy Botond/archív
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2017. június 06., 15:10
0 hozzászólás. 

Szépen gyarapodik a 9. IPSE Városi Tömegfutásra regisztráltak száma – már több, mint 1300-an vagyunk, és folyamatosan érkeznek az újabb és újabb regisztrációs lapok. Ha még nem tetted volna meg, akkor töltsd le te is az űrlapot (ide kattintva a felnőtteknek szólót, ide kattintva pedig a gyerekeknek szánt lapot töltheted le)!

Ha ez megvan, töltsd ki, és szkenneld be vagy fotózd le, és küldd el a tomegfutas@uh.ro e-mail címre. Ha egy kávézással kötnéd össze, akkor gyere be a Merkúr áruház emeletén található Zsebcaféba, ott is leadhatod az űrlapot. Mikor regisztráltál, kapsz egy kártyát a rajtszámoddal – ezt hozd magaddal szombaton, cserébe többek között egy pólót és rajtszámot kapsz.

És még egy kis finomságot is… Támogatóinknak köszönhetően ellátunk vízzel a terelőúti itatópontnál és a célban is, plusz egy kis ajándékzacskót is hazavihetsz. Ebben lesz egy kis hűtőmágnes, hogy mindig emlékezz, hogy részt vettél, és két Keresztúri kupon is. Ezzel egy erdei gyümölcsös és egy feketeribizlis gyümölcsjoghurtot és egy csokis pudingot is kiválthatsz a Merkúrban.

uh-tomegfutas-2017-ajandekok

Most fogsz először futni életedben? Nem vagy formában? Vagy csak szeretnél közösen edzeni egy kicsit? Ott a helyed június 8-án, csütörtökön 19 órakor a Városi Standionban, ahol Nagy Elemér testnevelő tanár, a Feel Good Sportegyesület tagja és a Tömegfutást szervező IPSE Sportklub tagjai várnak egy közös, laza mozgásra. Megtanulhatod a bemelegítés és nyújtás alapjait, majd kocogunk egy kicsit, és bármilyen kérdésed van, itt is felteheted.

A lényeget pedig ne feledd: találkozunk szombaton délelőtt a Digital 3 Televízió előtti téren – gyere idejében, hogy 10 órakor menetkészen rajtolhassunk!

A 9. IPSE Városi Tömegfutást Székelyudvarhely Megyei Jogú Város önkormányzata támogatta.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."