Színes » Benzingőz

Ezek az Audik jöhetnek jövőre

Az Auditól szivároghatott ki a 2017-es megjelenési lista, de 2018-ra is van utalás bőven.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
felborultkamion2

Kidőlt egy kamion pótkocsija

Több órája vesztegel az út szélén. Kattints és...
babakocsi

Az autóból tolta a babakocsit, megbüntették

Az anyuka pedig filmezte, és ezen szórakoztak. A sofőrt...
vitosfruzsina-szonyegmosok

Egyúttal a perzsát is megmosták a kocsimosóban

Ki mondta, hogy az autómosóban csak négykerekűt lehet...

Audi megjelenes uh
Szép lista jövőre. forrás: autobahn.eu
szerkesztoÍRTA: KAKASY BOTOND
2016. február 25., 17:45
0 hozzászólás. 

A rossz minőségű képet feltehetően mobillal fotózták, és az Autobahn német magazin közölte le. Ez természetesen még nem garancia, hogy valóban az Audi gyár falára kifüggesztett autóbemutatási menetrend volna, de nem ez lenne az első, idő előtt kiszivárogtatott belső információ.

De nézzük, mi is van az igencsak hihető táblázatban. Az év első felében csak úgy záporoznak a négykarikás autók. Jövő tavasszal érkezik az A5 és S5 kupé, de júliusban már a Sportback és a kabrió változat is elérhető lesz. Ugyancsak a tavaszi csomaghoz tartozik az R8 Spyder és TT RS kupé, illetve ősszel jönnek az olyan testesebb darabok, mint a AQ7, az RS3 szedán, valamint a Q7 e-tron.

Tovább böngészve a grafikát, ha nem is hónapra lebontva, de láthatjuk, hogy a 2018-as év alatt is szerepelnek érdekességek. Ha hihetünk az ábrának, az Audi három modelljét is frissíti, az A6-os, A7-es, A8-ast és az RS5 kupét is továbbfejleszti, illetve még két jelenleg ismeretlen modellel jelentkezik.

A két rejtélyes típusjelzés a Q8, ami az eddigi betű/szám jelölési logikát követve egy robusztus városi terepjáró lesz. A C-BEV bizonyára csak kódnév, így itt bátran lehet tippelgetni, hogy mit sütnek ki az Audi mérnökei.

Még egy finomságra lehetünk figyelmesek, az R8-as V6-os jelölésére. Most már azok is fellélegezhetnek, akik nem bírták a négyliteres hengerűrtartalom feletti illetékeket kifizetni, igaz nálunk már két liter felett szépen kezd növekedni az autó éves adója és egyéb illetékei. Minden esetre, egyelőre úgy néz ki, hogy a dupla turbós, négy literes V8-ast a turbófeltöltéses V6-os váltja a középmotoros sportkocsikban.


címkék: audi 2017 V6 megjelenés

0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."