Színes » Benzingőz

A rendőrök nem tudják, mi folyik Buzăuban (videó)

Valentin-napon szív alakban kezdtek el villogni a jelzőlámpák. Itt a magyarázat.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
felborultkamion2

Kidőlt egy kamion pótkocsija

Több órája vesztegel az út szélén. Kattints és...
babakocsi

Az autóból tolta a babakocsit, megbüntették

Az anyuka pedig filmezte, és ezen szórakoztak. A sofőrt...
vitosfruzsina-szonyegmosok

Egyúttal a perzsát is megmosták a kocsimosóban

Ki mondta, hogy az autómosóban csak négykerekűt lehet...

szivecskeszemafor
Szivecske-szemafor, fotó: adevarul.ro
szerkesztoÍRTA: UH.RO\ADEVARUL.RO ÉS AUTO-BILD.RO
2018. február 14., 13:04
0 hozzászólás. 

Újszerű módon ünnepli a szerelmesek ünnepét Buzău városa, hála a helyi önkormányzatnak. A város fő csomópontjaiban a jelzőlámpák piros fényei ezután szív alakban jelzik az autósoknak, hogy várniuk kell, ez egészen március 8-ig így lesz. Az Urbis Serv cég alkalmazottainak volt az ötlete, hogy a klasszikus körök helyett szívecskékkel kedveskedjenek a sofőröknek.

"Buzău város önkormányzata szeretett volna egy egyedülálló ajándékot kínálni a szerelem hónapjában. Mivel ebben a periódusban a szerelem elsőbbséget élvez, szerdán több tucat szív fog villogni a város főbb közlekedési lámpáinak piros fényében és ez így lesz egészen március 8-ig, a tavasz érkezéséig" – mondta Ionuţ Apostu alpolgármester.

Attól függetlenül, hogy szívek világítanak szembe az autóvezetőkkel, nekik és a gyalogosoknak is tudniuk kell, hogy a fények jelentése ugyanaz maradt, ezt tiszteletben is kell tartaniuk.

Az auto-bild.ro portál szerint az egyedüli hiba a szerelmi-gépezetben, hogy a helyi közlekedési rendőrségnek elfelejtettek szólni a dologról. A megyei közlekedési rendőrség főbiztosa, Silviu Dinu így reagált a sansanews.ro helyi portál megkeresésére: „Vicceltek? Nem tudok semmit a dologról, azt hiszem, meg kell kérdezni Cosmin Rădulescu helyettest, vagy a helyi önkormányzatot, mert nekünk nem szólt senki semmiről".

Ionuţ Apostu alpolgármestertől kiderült, Marius Ivan, a városi rendőrség parancsnoka értesítve volt a és ő erősítette meg az önkormányzatnak, hogy az intézkedés végrehajtásához nincs szükség engedélyre.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."