Mit akarsz, hülyegyerek?

Hogyhogy mit iszok? Sört. Mi? Jaj, nekem te ne fizess, légy szíves, ne gyere te is ezzel, me nagyon unalmas.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
angrygraffitti

Sok hűhó semmiért... De mi a tanulság?

Maradt a régi alkotmány, de valami mégis...
Képernyőfotó

Igenre buzdított a polgármesteri hivatal, majd nem

Rövid idő alatt meggondolta magát a polgármesteri...
1990 januárjában Udvarhelyen még tömegek vonultak utcára a magyar oktatásért. fotó: Balázs Ferenc

Teljes a káosz a MOGYE tájékán, de még van remény

Megpróbáltuk összefoglalni, hogy mi minden történt a...

zokniszandi
Eriggymennyel, te!
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2017. július 14., 17:33
1 hozzászólás. 

Találjatok ki már valami jópofább dolgot, ha csajozni akartok itt, baszki. Nagyon durva. Ha ma minden meghívást elfogadtam volna az ilyenektől, mint te, eddig belészédültem volna az Oltba a csűr mögött. Eriggymennyel! Ne sültelenkedj, az isten megfizeti. Jó-jó. Te most tényleg a mellemet nézed, baszki? Megáll az eszem, komolyan. Nagyon durva.

Mi vagy te? Mit mondsz? Nem értem. Gyere, állj félre onnét, na, me letaposnak. Hogymondod? Államtitkár?! Mennyel, na! Akkor az én nagyapám meg a római pápa! Jaj, hogy csak ott dolgozol? Helyettes-helyettes-helyettes, vagy mi vagy? S kit helyettesítesz? Miért, ő hol van? Itt van? Mindegy, nem tudod elmagyarázni. Ittál volna kevesebb pálinkát.

Azokabooóldogszépnapokégveled...

Jaj, most már told fennébb azt a szemüveget s ne nézz ilyen szerencsétlenül reám, könyörgöm, me minnyá olyant réjádvetek egyet, hogy! Há szedd össze magad, jóember, ténferegsz itt a budiajtó előtt, mint egy beteg tyúk, há rossz réjádnézni! Mi van, az otthoni haverok itt hagytak? Elvesztél a lépcső mellől, vagy csak bédobtak, hogy hallám, hogy csajozol egyedül, amikor se ők, se az asszonyka nincs itt? Értedé?

Hogy nézel ki? Legalább gombold be azt a mazlag inget felül, te, me úgy nézel ki, mind PékMisi, a bálizenész a szomszéd faluból. Eszem megáll.

Komolyan, neked Pesten nem mondták, hogy a Teva szandi zoknival odale a székelyeknél se menő? Nem mondták? Jó, akkor mondom. Nagyon, de nagyon szarul nézel ki. Ha azt hitted, hogy itt a csajok az erdőbe is székelyruhába mennek, akkor nagyon nagyot tévedtél. Remélem, hogy eddig rájöttél.

Mondjuk, amennyire részeg vagy tegnap óta, nem csodálkozom, ha nevedet se tudnád leírni. Nagyon durva. Lejösztök, hősködtök jobbra-balra, isszátok a hatvanfokos pálinkát, s csodálkoztok, hogy másnap nem vagytok magatoknál, hánytok belé az Oltba a partról. Aki nem bírja, ne igyék, értedé. Na! Azt hiszitek, hogy olyan könnyű dolgok ezek. Eszitek a paprikás kolbászt s a csípőst minden mellé, s csodálkoztok, hogy kiver a veríték. Nem vagytok ti se ufók, se székelyek, há olyan fehér a bőrötök, hogy hálni jár belétek a lélek.

Ilyenekvoltunkvadakésjóóók...

Ezt azér tudod, mi? Gondoltam, hogy még mindig bírod Ákost. Milyenek lehettetek annakidején, istenem, ha most ilyen szánalmas vagy! Mit? Nem kell ordíts, me hallom. Ó, persze, láttalak tegnap este is, ugyanígy itt a csűrnél. Ne hazudj, mert akkor is folyt el a nyálad, s ugyanígy néztél ki. Pedig aszongyák, Pesten jó csajok vannak, nem tudom s nem is értem, mit űzitek az eszeteket idele nálunk. Nagyon durva.

Államtitkárságon dolgozol, jaj, te, ezen nagyon kell röhögnöm, ne haragudjál! Olyan vicces! Édes jó istenem, mi lehetett volna szegény bátyámból, ha van olyan minisztérium Pesten, ahova ilyenket vesznek fel, mint te! Mindegy mostmár, értedé, odaki van Londonba, jól keres, az a lényeg. Vótam kinn nála. Jaj, tudom, ti mindenhova vótatok, nemhogy repülőjegyet, még a diurnát is fizetik nektek, mégse tudtok mit kezdeni magatokkal. Alig várjátok, hogy elhúzzatok az asszony s a kicsi gyermek mellől. Immá legyetek boldogok.

Vágjállyukatakááááádba..!

Mi van? Ilyenkor bezzeg nem veszed elé a telefont, hogy elbőcsködj vele részegen, hogy a borítóképen a kicsi fiad s a feleséged van. Láttam, ahogy az előbb szerencsétlenkedtél vele. Ugye? A család, az.

Jól megmondtátok annakidején, a három gyerek, a három szoba s a négy kerék. Nagyon durva. Mit mondasz? Jaj, mit érdekel engem, hogy mit mondott a fidesz meg az emeszpé, az ilyen jobbikok, meg ilyenek. Te komolyan azt hiszed, hogy nálunk is erről szól az élet, hogy én a fészbukon az ilyen hülyeségeket nézem, amiket nyomtok? Te tényleg ennyire hülye vagy? Nagyon durva.

Engedeeeemhaddmennyeeeen...

Ez a csengőhangod? Azt hittem, ez megy benn. Most mit sírsz? Jaj, na, megáll az eszem. Nem kéne annyit inni, ha nem bírod, baszki, hallodé? Na, menj, s feküdj le szépen. Jobb lesz az neked. Addig szerencsétlenkedsz, hogy beszólsz valakinek itt valahol, sosztán holnap a színpad mellett nem ismerlek meg, úgy feldagad a képed.

Na, mennyél. Ne noszogattasd magad. Ha kimész a szállodához, vigyázz, a medvével ne menj szembe, s ha szembemész, ne kezdd részegen fotózni. Me feléd talál lépni, s ijedtedben odapisilsz. Na, szia. Mennyél-mennyél.



1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
Nadragulya
2017-07-17 20:12:41
Jellem
Nem minden nőre jellemző, de tökéletesen leírtad a gold digger típusú nőt.

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."