A tulipán magához nyúl

Hogyan kell felrúgni a helyhatósági választások eredményességét? Ingyen lecke Szentegyházán, ahol egyes magyarok jobban számítanak.  

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló videók
Tomifutifelulrol

Azt hitted, már mindent láttál?

Izzadt, lihegő testek lepték el a város utcáit.
TomegfutiDron

Így futtok ti (VIDEÓ)

Nézd meg a magasból, hogyan fut együtt ezerötszáz...
szuretibal kikep

Így ropják a táncot Malomfalván

Tuti, hogy idén nem láttál még egy jó csősztáncot...


szerkesztoVIDEÓZTA: UH VIDEÓ
2012. június 27., 11:07
5 hozzászólás. 


címkék: rmdsz szentegyháza

5 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
taylor
2012-06-27 21:27:22
Centru
Az ilyen sztorik miatt mondogatják egyre többen Nyugaton hogy Romániában nincs egy működő demokrácia........... A központból leküldték a listát és azon írta hogy ki a jó bozgor és ki a rossz bozgor. Aki magyar érzelmű vagy netán vannak önálló gondolatai az rossz bozgor. Aki érzéketlen tolvaj vagy egy buta bábú az jó bozgor........ Vagy Autonóm Székelyföld leszünk vagy Județul Bozgoristan és egyelőre a másodikra van igény. Pam-pam. Fiecare Bozgor Contează.
avatar
guinis
2012-06-28 16:22:31
Ha ez igaz,akkor lesz mivel majd elszámolni.Pedig az ember azt hinné,hogy már nem mernek gyűjteni a róvásukra.Vagy lehet,hogy nekik már mindegy?
avatar
lala
2012-06-28 18:15:58
demokracia
Milyen egyszeru a demokracia: Rus nyer, mint fuggetlen es atigazol az RMDSZ-hez, azzal a feltetellel, hogy o mondja meg ki lesz tanacsos es ki nem. Hogy a valasztok nem epp igy szavaztak... kit erdekel? Fo, hogy gyarapodjon az RMDSZ-es polgarmesterek szama es tovabb tudja amitani magat az RMDSZ, hogy milyen eros is egy szervezet. Kozben elvesziti (talan orokre) Marosvasarhelyt, Szatmart, Maros megyet,.... Mert olyan jeloltet akar megszvaztatni pl. Marosvasarhelyen, aki a magyarok ellen nyilatkozik es szavaz a parlamentben. Mert egyszeruen nem kepes tudomasul venni, hogy az erdelyi magyarsag nem egy juhnyaj, es nem kepes tultenni sajat aroganciajan, egocentrizmusan, vezetoinek onzesen.
avatar
udvarhely.eu
2012-06-28 20:39:22
A tokeletes kampanyfilm
Ember legyen a talpan aki 4 ev mulva az RMDSZ-t osszekapja Szentegyhazan. Ez a video nagyon-nagyon sokba fog kerulni, ha valaki jol, jokor es jo helyen hasznalja...
avatar
persze
2012-06-29 08:06:23
rmdsz
en rmdsz-es vagyok, de szegyelem magam a szeki vezetoseg helyett is. Kiabrandito es antidemokratikus.Sok sunyi ember...sajnos!

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."