Lehet meleg a házasság?

Van, aki egyetért azzal, hogy a törvény szabályozza, hogy az azonos neműek nem kelhetnek egybe. Van, aki szerint ez emberi jogokat sért.  

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló videók
Tomifutifelulrol

Azt hitted, már mindent láttál?

Izzadt, lihegő testek lepték el a város utcáit.
TomegfutiDron

Így futtok ti (VIDEÓ)

Nézd meg a magasból, hogyan fut együtt ezerötszáz...
szuretibal kikep

Így ropják a táncot Malomfalván

Tuti, hogy idén nem láttál még egy jó csősztáncot...


szerkesztoVIDEÓZTA: UH.RO
2013. június 11., 17:00
13 hozzászólás. 

 



13 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
Avarka
2013-06-11 20:34:00
Emberi jogok...
Ha valaki buzi, ok, legyen az, de az művelje ajtón belül és nem vigye az utcára. Ez nem természetes, ez rendellenesség. Miféle emberi jogokról beszélünk? Mint mindenki másnak, nekik is ugyanannyi joguk van, miről pofázunk? Akkor nekem nincs emberi jogom, hogy ellenezzem azt, ami a család alapítással merően szembe megy? Nincs jogom arra, hogy a gyerekem ne azt lássa az utcán, hogy két férfi csókolózik? (fujj) Nincs jogom arra, hogy a gyerekem fejébe ne ültessék el az abberációt? Nem vettétek észre, hogy amióta orrba szájba nyomassák a média urai mindenhol hogy a buzulás milyen trendi, hányan buzultak el? Hát mi a franc? Én sem viszem a szexuális életemet, legyen az perverz, fapados, szadó vagy akármi, az utcára. Hát a buzik se vigyék. És ha még gyerek örökbefogadás is szóba kerül, hát basszák meg az emberi jogokat: a gyereknek is joga van akkor ahhoz, hogy ne 2 apja legyen és ne olyan példát lásson. A gyereknek is joga van NORMÁLIS szülőkhöz. Mindennek van egy határa!!
avatar
Fles
2013-06-12 09:33:32
re: Emberi jogok...
Akar a te gyereked is lehet ilyen es akkor az Isten orizze meg az ilyen szulotol...
avatar
hunilaszlo
2013-06-12 12:30:50
Romania:)
Na vegre Romania alkotmanyaba valami esszerut is be akarnak iktatni...:) Emberi jogok jobbra vagy balra van ott egy konyv valahol ahonnan minden torveny indult es igy vagy ugy ahhoz ragaszkodniuk kell az embereknek :)
avatar
zterex1
2013-06-12 14:12:20
Forró szerelem után bármi lehet:)
avatar
petiten
2013-06-13 01:05:20
meleg, nem meleg?!
Azt, hogy ki-kihez vonzodik torvennyel, alkotmannyal szabalyozni nem lehet, bar a viselkedes format, hogy kozossegi helyeken, hogyan viselkedjenek azt igen! Es ez nem csak azonos nemuek parkapcsolatara ervenyes!Szemely szerint en egy hetero par csokolozasara vagy egymas gyaldosasara-faldosasara sem vagyok kivancsi az utcan agyunugy mint egy meleg parera sem!Azt hiszem ezt minden kulturalt ember megerti! Azt hogy kezen fogva setaljanak KIT ZAVAR?!Engem nem! Kerdes hogy lehet e torvenyes hazassagot kotniuk?Erre talaltak ki az elettarsi kapcsolat kifejezest!Templonban Ur elott megkotetthetik e a hazassag?Hat az Ur nem mindenkit egyforman szeret, en ugy tudom hogy IGEN!!!Azt, hogy gyermeket vallalhatnak e ez egy igen komoly kerdes kort vet fel!millio egy pszihologiai es szocialis kerdest vonz!erre valaszolni nem tudok!De annyit igen(sajat tapasztalat)mennyiben kulonbozik egy olyan gyermek ferfi/no idealja aki egy elvalt szulo gyermeke, anyukaval marad fiu gyermekkent es anyuka es nagymama
avatar
petiten
2013-06-13 01:15:53
meleg, nem meleg?! 2
neveli fel, egy olyan gyermektol, akit ket no (meleg/lezbikus par) nevel fel??SEMMI!!!Tovabba hany es hany pelda van hogy hetero par gyermekekent meleg gyermek szuletik/no fel!arrol akkor ki tehet??SENKI!ez csak biologia, es megint a torveny sehol sincs, es nem is lehet!!!!Nekem csak jo tapasztalatom van melegekkel es a vilag masodik legnagyobb meleg varosaban elek:) nagyon viccesek, jo kedelyuek dolgos normalis emberek! Utolso szokent a mindennapjainkat a legjobban a maganeletunk hatarozza meg ha az nincs redben akkor semmi sem lehet, hagyjuk, hogy ok is mosolygos emberek legyenek! KULTURALTAN!!!!!!Tovabba mindenben lehet visszataszito/undorito VAGY a szep reszet meglatni!
avatar
talaldkivagyok
2013-06-13 11:45:11
Nem tudom mi értelme van az egész cirkusznak... Attól, hogy a törvény megengedi(megengedné) a melegek házasságkötését attól még nem fog az emberek szemében normális dolog lenni. Mit és hogyan fog segíteni vagy használni nekik ez a dolog illetve ha nem törvényes akkor miben szenvednek hiányt vagy miben korlátozottak? Törvényes úton másképp is meg lehet oldani az öröklés kérdését például... de hát aki benne van az jobban tudja tehát valaki adhatna valami ésszerű magyarázatot. Ha két pár annyira ragaszkodik egymáshoz akkor azt a köteléket nem a papír kellene hitelesítse, összetartsa.
Az előttem szólóval egyetértek abban, hogy ezt a dolgot nem kellene az utcára vinni, ez mindenkinek a magánügye, ajtón belül azt csinál amit akar. A gyereknevelésben pedig nem értek egyet, mert a gyereknek is joga van ahhoz, hogy normális családban nőjön fel.
avatar
nick007
2013-06-14 09:27:38
re:
A gyereknek joga van, hogy normális családban nőjön fel. Ebben egyetértünk, így általánosságban. De mi az, hogy normális család? Nézzünk körül, hány normális család van körülöttünk. És hány olyan, amelyiket normálisnak még jó szándékkal sem nevezném. De gyerekeket nevelnek!
De ha ezek a normálisnak nevezett családok nem dobnák el a gyereket, akkor nem kellene az örökbefogadásról vitázni.
Illetve még van egy eset, ha adott egy meleg pár, amelyik egyik tagjának saját gyerekeit nevelik együtt. A másik fél vehesse örökbe, hogy törvényes gyámja legyen (mindenki tudja, hogy ez mit jelent a gyakorlatban) vagy nevelje úgy, hogy a törvény szerint még egy iskolai ellenőrzőt sem jogosult aláírni.
avatar
nick007
2013-06-14 09:27:00
re:
Jelenleg ugyanez a meleg pár egymás ajánlott levelét sem vehetik át a törvények értelmében. És bár együtt élnek, közösen nevelnek gyereke(ke)t mégsem vehetnek fel banki kölcsönt csak külön-külön mint magánszemély. De egy betegség esetében sem dönthetnek egymás sorsáról, de az a családtag dönthet aki esetleg kitagadta a gyerekét, mert nem tudta elfogadni melegségét, aki évek óta nem beszélt vele, nem is ismeri akaratát.
De ha együtt valósítottak meg valamit, és egy tragédia bekövetkezik, annak a családja nyúlhat le mindent, amelyiknek a nevén volt.
De az együtt nevelt gyerekeket sem kérdezik meg, hogy maradnának-e azzal aki eddig nevelte, vagy az alig ismert és a szülőt (apa vagy anya) folyton buzizó és utáló nagyihoz kerül. Mert ez a törvény. Vagy esetleg bekerül az örökbefogadásra előjegyzett gyerekek sorába!
Hogy ki kivel köti össze az életét ahhoz az államnak nincs köze. Erkölcsi alapja végképp nincs. Főleg nem a vallási törvényekre utalva. Amíg a Ne lopj! parancsot sem tartják be!
avatar
Kötekedő
2013-06-21 22:27:54
Nem lehet megnézni a videót.
Miért van a videó privátba téve?
avatar
pendulum
2013-06-23 20:43:49
Nem kötekedő
Én is szeretném tudni, hogy miért lett privát a videó.
El szeretném küldeni a linket egy, a videóban szereplő érintettnek, de így nincs értelme.
Megkérném, hogy valaki a szerkesztőségből tiszteljen meg a válaszával.
Köszönöm!
avatar
szasza
2013-06-24 09:04:41
re: Nem kötekedő
A pontos okát ugyan nem tudom, de szinte az összes videónk privátra állt át youtubeon. Mindenesetre most már működnie kell.

avatar
pendulum
Én is szeretném tudni, hogy miért lett privát a videó.
El szeretném küldeni a linket egy, a videóban szereplő érintettnek, de így nincs értelme.
Megkérném, hogy valaki a szerkesztőségből tiszteljen meg a válaszával.
Köszönöm!
avatar
pendulum
2013-06-24 12:54:08
:)
Köszi szépen Szasza!

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."