Aláírást gyűjtenek a Rózsa utca aszafaltozásáért


MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló videók
Tomifutifelulrol

Azt hitted, már mindent láttál?

Izzadt, lihegő testek lepték el a város utcáit.
TomegfutiDron

Így futtok ti (VIDEÓ)

Nézd meg a magasból, hogyan fut együtt ezerötszáz...
szuretibal kikep

Így ropják a táncot Malomfalván

Tuti, hogy idén nem láttál még egy jó csősztáncot...


szerkesztoVIDEÓZTA: UH VIDEÓ
2010. október 19., 16:28
3 hozzászólás. 

   
Kapcsolódó cikk: Aláírással a Rózsa aszfaltjáért


3 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
olvaso
2010-10-26 09:01:58
Kastelyankent 500 hazankent 200-300 lejt ha osszedobnanak mar meg is lehetne oldani. Nem rossz amugy ott az ut. A hetvegen voltam az utcaban. Ennel xarabb nagyon sok van a varosban.
avatar
Lam lam
2010-10-26 09:20:48
re:
avatar
olvaso
Kastelyankent 500 hazankent 200-300 lejt ha osszedobnanak mar meg is lehetne oldani. Nem rossz amugy ott az ut. A hetvegen voltam az utcaban. Ennel xarabb nagyon sok van a varosban.

1.Nem hiszem, hogy a Rozsa utcaba jartal ha szerinted jo.
2.Mi ****rt kell varjanak tobb evtizedet egy aszfalter????Sok jobb utcat leaszfaltoztak mar, ahol kicsi a forgalom csak azert mert Eggyesek ott laknak!
Van egy jobb otletem:dobjak ossze abbol a penzbol, amit az ott lakok fizetnek evente adot es egyebb illeteket es mar meg is van oldva.
avatar
icipicikicsi
2010-10-26 19:22:10
Hello
Kedves ^Olvaso^ On mivel a hetvegen volt a rozsautcaban nem latta rosznak az utat mert csak egyszer jart arra. Ha en rossz uton jarok ^Egyszer^ meg nem talalom ojan rosznak, de ha valaki naponta 3-4 alkalommal hosszankell menjen az utcan akkor ugy erzem az mar rosznak szamit. Szemelyszerint nem egy alkalmat lattam mikor a rossz ut miatt az auto olajdeknije megutodott es elfojt az olaj, en is jartam meg es senki nem fogja kifizetni a karomat. Ha tonkremegy az auto akkor sem jon senki hogy potolok 300-400 lejt hogy javittasd meg. Mi rozsautcai lakosok is pont ojan adofizetok vagyunk mint barki mas, ugy erzem nekunk is kijarna hogy a jovedelmunk 30% ne autojavitasra keljen koltenunk, mi is tudnank hasznosabra kolteni. Es szerintem ezel minden lakos igyvan aki autoval tobszor keresztul kell menjen a rozsautcan.

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."