Szerinted is balesetveszélyes Udvarhelyen közlekedni?

Autóval, biciklivel, gyalog, vagy éppen űrhajóval - közlekedni muszáj. A kérdés csak az, hogy az utak, a járdák, a gödrök és a forgalom további résztvevői mennyire teszik ezt biztonságossá. A járókelők válaszolnak.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló videók
Tomifutifelulrol

Azt hitted, már mindent láttál?

Izzadt, lihegő testek lepték el a város utcáit.
TomegfutiDron

Így futtok ti (VIDEÓ)

Nézd meg a magasból, hogyan fut együtt ezerötszáz...
szuretibal kikep

Így ropják a táncot Malomfalván

Tuti, hogy idén nem láttál még egy jó csősztáncot...


szerkesztoVIDEÓZTA: UH VIDEÓ
2012. február 28., 18:11
4 hozzászólás. 

 



4 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
kary0ka
2012-02-28 18:56:42
biztonsag
Hajra USP! A tegnap este, muszaj volt a rendorseg elott a korhaz feloli oldalon az ut kozepen megallnia es otthagynia a jarmuvet csupan "biztonsagbol", nehogy valaki nekimenjem. :) Hiszen megallni tilos, de nem lehetetlen.
Na de tudjuk, hogy van ez: mindenki kek, csak egyesek sotetkekek.
Az egy dolog, h ekkoracska varos ilyen nagy forgalomnak mar eleve nem biztosnagos, de ra lehet meg tenni par lapattal.
avatar
Bors
2012-02-29 15:18:39
Sajnos egész előadást lehetne tartani arról, hogy biza mennyire balesetveszélyes közlekedni Udvarhelyen...
Észrevettem, hogy ti (uh.ro) inkább a jeges buckákra akartátok felhívni a megkérdezettek figyelmét, véleményem szerint most is mint mindig inkább az autóval való közlekedés a legbalesetveszélyesebb! Sajnos úgy tűnik, hogy sokan egy disznóért vették a sofőr könyvüket, mint hogy tanultak volna, pl. a sofőrök nagy része nem tud helyesen közlekedni a körforgalomban,vagy nem beszélve arról, hogy sokan nem ismerik a színeket vagy csak semmibe veszik a lámpákat az útkereszteződéseknél mikor átmennek a piroson!
avatar
Milan Yorgi
2012-03-03 17:46:32
..a jardakat ha lehetne hasznalni es nem tevesztenek ossze a parkolval biztonsagos lenne, talan! Az utak keskenyek,egyes helyeken mindket felol parkolnak,kenytelen a gyalogos az utcat hasznalni! Es akkor ki vagy teve annak, hogy tenyleg elutnek! Ki is lesz a hibas? Talan a szabalytalanul kozlekedo gyalogos? (az persze,hogy is ne)
Ha ennyi auto van,letesitsenek parkolohelyet-parkolohazat! Es a varosnak vannak meg a kozponti reszen kivul, eleg forgalmas utcai,ha tenylegesen nem figyelsz nagyon,meglesz a baj,sajna egyes szakaszokon nehez belatni ,hogy vajon auto jone vagy sem.
avatar
jucus31
2012-03-12 22:16:14
Nem csak USP-szolhasuk meg,sajnos sok TAXI-s pofatlan,,mert aszt hiszik,hogy az ÖVEK az egész UT.De abiciklisekel is elegendö baj van.Például ma az utközepén bringázott egy KÖZÉPkoru emberke,mikor rá dudáltam,hogy huzodjon le még Ö háborodot fel mert bele kellet menjen a vizbe.Hát jo volna ha mindenki elöbb SAJÁT MAGÁRA ügyelne,a saját ÉLETE lenne fontos,akkor nem történne annyi baleset.

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."