Országos » Gazdaság

November 25-én érvényüket vesztik a roncsjegyek

A Roncsprogram és a Zöld Ház a környezetvédelmi és erdészeti minisztérium két sikerprogramja, amelyek jövőre is folytatódni fognak.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
penzpenzpenz

Kifizeti neked az állam a kamatot

Nem csak fiataloknak lesz elérhető az új kedvezményes...
buszallomas

Ha csütörtökön buszozol az országban, erre figyelj!

Tüntetéssel fenyegetőznek a fuvarozók, ha nem kapják...
ANAF

Adókedvezménnyel kecsegtet az ANAF

Karácsonyra és Húsvétra is marad pénzük azoknak,...

Bedohazi
Bedohazi
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2010. szeptember 08., 12:34
0 hozzászólás. 


A kijelentést Borbély László tárcavezető tette kedden Craiován, a Dolj megyei polgármesterekkel tartott találkozóján – írja a manna.ro.

A Roncsprogram keretében eddig 165 ezer régi gépjárművet vontak ki a forgalomból, és negyvenezer újat adtak el, mondta a miniszter. A megvásárolt autók több mint fele hazai gyártású. Közölte, többen figyelmeztették, hogy ne vezessék be a roncsjegyet és annak szabad árusítását, de valahogy érdekeltté kellett tenni az állampolgárokat.

Figyelmeztette mindazokat, akik idei beváltatlan roncsjegyekkel rendelkeznek, hogy váltsák be azokat minél hamarabb, mert november 25-én érvényüket veszítik.

Elmesélte, hogy nemrég felhívta egy alpolgármester, aki összegyűjtött körülbelül tíz ilyen jegyet, és tőle kért tanácsot, kinek adhatná el. Ebben a bizniszben még nem utazik, utasította el ajánlatát a tárcavezető.

A Zöld Ház programról Borbély elmondta, rövid időn belül ismét megnyitják, és pályázatokat várnak a környezetkímélő fűtéssel felszerelt házak építésére.


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."