Itthon » Gazdaság

Megint beugrott az ANAF

Városunkban több helyszínen is látták az Adó- és Pénzügyi Hivatal Adócsalás-ellenes Főigazgatóság (ANAF) autóját. Küldd a képet, ha megpillantod őket.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
inku23

Felnőtteknek belépni tilos!

A konyha minimál, a terasz olaszos, a lift pedig román....
DSC 3550 a

Minden, amit a sertéspestisről tudni kell

Hogyan terjed, mik a tünetei, miért veszélyes és mit...
Villany2

Nem lesz villany egy udvarhelyszéki településen

A villanyt csütörtökön reggel veszik el. Kattints és...

ANAF-Bfalva
Köszönjük a képeket!
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2015. május 07., 10:38
0 hozzászólás. 

13 óra körül a Bethlenfalvi úton vadászták le az autót. Továbbra is várjuk a képeket!

ANAF-Malom

11 óra magasságában a Malom és II. Rákóczi Ferenc utca sarkán fényképezték le a kocsit. Köszönjük a képet az Udvarhelyszéki Közlekedési INFO Facebook-csoportnak.

ANAF-FBethlen

Kiszúrták vadászaink az ANAF-autót csütörtökön 10 óra körül a felső Bethlen-lakótelepen, ahol egy üzletben vizsgálódtak a pénzügyi ellenőrök. A Cipészek utcája 5 szám mellett parkolt a gépkocsi.

Vadászd le az ANAF-ot!

Ha megpillantod az Adó- és Pénzügyi Hivatal Adócsalás-ellenes Főigazgatóság (ANAF) munkatársait, vagy az autójukat, akkor fényképezd le és küldd el nekünk a szerkesztoseg@uh.ro emailcímre, mi pedig közzétesszük ebben a cikkben. Ne felejtsd el odaírni, hogy hol láttad őket és mikor. Ha viszont lemaradtál az akcióról, akkor küldd be a végeredményt, azaz a bezárt kereskedelmi egységekről készült fotókat, ezeket is a szerkesztoseg@uh.ro-ra.

Illetve várunk olyan történeteket is, amelyek arról szólnak, hogy élted meg a pénzügyesek érkezését, miért büntették meg a céget, ahol dolgozol. Természetesen, ha nem vállalod a neved, akkor anélkül tesszük közzé beszámolódat, amit a szerkesztoseg@uh.ro-ra küldesz.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."