Itthon » Gazdaság

Megnyílt a Transilvania Bank keresztúri fiókja

Kedden délután Székelykeresztúr központjában vágták át a szalagot, így egy újabb bankfiókkal bővült az erdélyi pénzintézet.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
inku23

Felnőtteknek belépni tilos!

A konyha minimál, a terasz olaszos, a lift pedig román....
DSC 3550 a

Minden, amit a sertéspestisről tudni kell

Hogyan terjed, mik a tünetei, miért veszélyes és mit...
Villany2

Nem lesz villany egy udvarhelyszéki településen

A villanyt csütörtökön reggel veszik el. Kattints és...

Itthon_Gazdasag/bt_keresztur
Itthon_Gazdasag/bt_keresztur
szerkesztoÍRTA: BEDŐHÁZI ATTILA-CSABA
2010. november 03., 11:01
0 hozzászólás. 

Az országban a Banca Transilvania szám szerint 532. fiókjának megnyitóján Székelykeresztúr polgármestere Rafai Emil, a bank fejlesztésért és ügynökségekért felelős aligazgatója Viorel Voican és a székelykeresztúri, valamint a székelyudvarhelyi kirendeltségek csapatainak jelenlétében vágták át a szalagot a Szabadság út 49 szám alatti épületben. Ezt követően bemutatták a helyi személyzetet, akik készségesen állnak már szerdától az ügyfelek rendelkezésére. Mint a polgármester megjegyezte: a városban fellelhető négy bankfiók ezzel ötre bővült, az újabb konkurencia jelenléte pedig pozitívumként értékelhető.

Itthon_Gazdasag/bt_keresztur

„Hét évvel a Hargita megyei megjelenés után Székelykeresztúron is megnyitjuk a BT pénzintézetét" – mondta Viorel Voican, aki hozzátette: „Idén összesen 23 fiókot szeretnének létesíteni az országban, ebből 17 már fogadja az ügyfeleket."

Az 1993 óta üzemelő banknak megyénkben 6 egysége (Csíkszeredában, Székelyudvarhelyen, Maroshévízen, Gyergyószentmiklóson és most már Székelykeresztúron is) működik és 70 alkalmazottal valamint 19.000 ügyféllel bír.

Itthon_Gazdasag/bt_keresztur

A megnyitó végén a helyi kirendeltség igazgatója Fazakas Sándor ismertette a friss intézet munkatársait, valamint kifejtette, sok keresztúri ügyfelük élete válik egyszerűbbé ezzel a lépéssel, hiszen nem kell Székelyudvarhelyre járniuk pénzügyi dolgaik miatt, ehelyett a bank jött közelebb hozzuk.

Itthon_Gazdasag/bt_keresztur

Fazakas Sándor fiókvezető

Megtudtuk, az új fiók az ország bármelyik kirendeltségével egyenértékű, mindennemű szolgáltatást megtalál itt az érdeklődő, a bank-automatánál történő készpénzfelvételtől a tanácsadásig. Várhatóan az ügyintézés sebességével sem lesz gond, hiszen minden műveletet Interneten keresztül bonyolítanak le, így például a pénzösszegek átutalása is azonnal történik.


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."