Itthon » Művelődés

A Művelődési Ház március eleji programja

E hónap 7-e és 11-e között meseelőadásra, vígjátékra, komolyzenére, élménybeszámolóra és délutáni tevékenységekre várják az érdeklődőket.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Jocha Károly sportújságíró

Ötkarikás élmények – könyvbemutató Jocha Károllyal

A neves sportújságíró olimpiai bajnokokkal készült...
Fotó: Hagyomanyok Háza

A Hagyományok Háza Székelyudvarhelyre jön

Agócs Gergellyel is találkozhatsz! Pásztormuzsikáról,...
DSC1139

Megfertőznék a fiatalokat

Mégpedig a legjobb hobbival, amitől kvízmesterré válik...

muvhazjo1
muvhazjo1
szerkesztoÍRTA: BEDŐHÁZI ATTILA-CSABA
2010. március 04., 14:17
0 hozzászólás. 


Vasárnap a Székelyföldi Filharmónia Nőnapi Szimfonikus Hangversennyel örvendezteti meg a hölgyeket, és nem csak. A március 7-i eseményre a Németországban élő japán, Rie Koyama fagottművésznő érkezik valamint a népszerű brassói, Ilarion Ionescu-Galati vezényel. A szebbik nem díjtalanul élvezheti Giacchino Rossini, Carl Maria von Weber valamint Pjotr Iljics Csajkovszkij műveit.

Hétfőtől csütörtökig a gyerekeké lesz a nagyszínpad, ugyanis a Csíki Játékszín meseelőadással kápráztatja el a kicsiket. Március 8-án 13 órától illetve kedden, szerdán és csütörtökön 10 és 12 órától A halhatatlan herceg meséjét Budaházi Attila viszi színre.

A nevetni vágyó felnőtteket március 11-re a Tomcsa Sándor Színház előadására Ahogytetszikvárják. Shakespeare Ahogy tetszik című vígjátékát 19 órai kezdettel tekinthetik meg. Ugyanebben az időpontban a nagyterem melletti koncertteremben az Országjárók-Világjárók előadássorozat újabb felvonására kerül sor, melyet a Vulticulus Földrajzi Társaság szervez.

Bútorfestésre hétfőnként, nemezelésre keddenként, tűzzománc készítésre pedig csütörtökön és pénteken lehet jelentkezni, mindegyik foglalkozás 17 órától kezdődik. Szőni, varrni, batikolni, pólót festeni Jakab Ágnes segítségével lehet. Az utóbbiakról érdeklődni a Művelődési Ház titkárságán, vagy a szakkörvezetőnél lehet (0741-486472).


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."