Itthon » Ifjúság

Húszéves születésnapját ünnepelte az UFF

Két évtizede kezdte el működését az Udvarhelyi Fiatal Fórum, vasárnap ünnepi megemlékezést tartottak.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Kitartó fiatalság fotó: Miklós Csongor

Száz év vagány

Tudjátok meg, Iluska és Gyuri erősen várnak szombat...
Gimibolyabal18

Nézd, mit alkotott a Gimi!

Elkezdődött a gólyabálszezon, megnézheted nálunk a...
Golyabal17

Minden, amit a gólyabálokról tudnod kell

A gimiseket elítélik, a refiseket elvarázsolják,...

IMG_4814
IMG_4814
szerkesztoÍRTA: PÁL GÁBOR
2009. december 28., 11:53
0 hozzászólás. 


Meghívták a tiszteletbeli tagokat, emléktáblát avattak, filmet néztek, és utána reggelig buliztak az UFF huszadik születésnapján. Vasárnap este megtartotta – ebben az esztendőben nem hagyományos – év végi közgyűlését és születésnapi buliját az Udvarhelyi Fiatal Fórum.

IMG_4769

Ezúttal udvarhelyi politikusok és közismert személyiségek élménybeszámolóival gazdagodott a fiataloknak létrehozott szervezet új generációja, azaz a SZISZ (Székelyudvarhelyi Ifjak Szövetsége), majd a későbbi Polisz és a mostani UFF alapító tagjai tették tiszteletüket a jubileumi ünnepségen.

A mostani vezetőség megtartotta éves beszámolóját, majd a jövő évi terveket is bemutatta tagjainak. Emellett várnak minden ötletet, kezdeményezést, amely érdekes, hasznos és akár szórakozást is nyújt a fiataloknak.

Többek közt 2010-ben is lesz:
Jégkarnevál, Valentin napi rendezvény, Hóhányó Olimpia, Ünnepi Szavalóest, Mara Buli, Diáknapok (XVIII.), Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor (XXI.), Amatőr Színjátszó Fesztivál (IX.), Gólyabál, Mikulás szolgálat, Erdélyi Labdarúgó Diákkupa (XXI.), Közgyűlés.

A közgyűlés után beszélgetés következett, amelyen az alapító és aktív tagok mesélték el élményeiket, hogy annak idején milyen viszontagságok között indult el a ifjúsági szervezet (többek közt Balázs Árpád, Felszegi Elemér, Marosi Géza, Orbán Árpád, Nagy Pál, Hajdó Csaba, Komoróczy Zsolt és Balázs Attila is felszólalt).

IMG_4796
Jakab Attila, Nagy Pál, Hajdó Csaba, Orbán Árpád, Balázs Árpád, Marosi Géza

Emléktáblát avattak, amelyen a tiszteletbeli és érdemrendes tagok névsora tekinthető meg.

IMG_4804
Vass Orsolya (alelnök) és Jakab Attila (elnök)


Ezután a Fecső Zoltán és Jakab Ervin által készített filmet vetítették le. Az UFF 20 éve című film bemutatja az szervezet múltját és jelenét, a régi és jelenlegi tagok szemszögéből.

Végül, de nem utolsó sorban mindenki a marosvásárhelyi Slip együttes koncertjével hangolódott a hajnalig tartó bulira, amely tartogatott néhány meglepetést is.

Érezhető volt, hogy nem csak a mostani fiatalok érzik szívük ügyének az UFF-ot, hanem a régi tagok is ugyanazzal a lelkesedéssel beszélnek a szervezetről, és akár cselekednek is ha szükség van rájuk.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."