Itthon » Ifjúság

Lehet iratkozni a Pallóba

Első, második és III-VIII. osztályokba felvételi vizsgát hirdet a Palló Imre Művészeti Szakközépiskola.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Kitartó fiatalság fotó: Miklós Csongor

Száz év vagány

Tudjátok meg, Iluska és Gyuri erősen várnak szombat...
Gimibolyabal18

Nézd, mit alkotott a Gimi!

Elkezdődött a gólyabálszezon, megnézheted nálunk a...
Golyabal17

Minden, amit a gólyabálokról tudnod kell

A gimiseket elítélik, a refiseket elvarázsolják,...

felveteli
felveteli
szerkesztoÍRTA: BEDŐHÁZI ATTILA-CSABA
2010. február 17., 11:29
0 hozzászólás. 


Az iskolakezdők számára hegedű, zongora és képzőművészeti szakok indulnak, melyekre a beiratkozás február 22. és 23. között zajlik. A felvételi vizsgákra 24-25-26-án délelőtt 9 órától 11-ig, illetve 12-től 14 óráig kerítenek sort.

felveteli

Második osztályba is várják a felvételizőket. Ez esetben viszont a jelentkező gyerekek különbözeti vizsgát kell tegyenek az általános műveltségi tantárgyakból a hegedű, zongora és képzőművészeti szakokra .

Ugyancsak felmérik a gyerekek rátermettségét (nem csak zenéből és rajzból, de a főtantárgyakból is) a III-VIII. osztályba zongora, hegedű, brácsa, cselló, nagybőgő, gitár, fafúvós, rézfúvós hangszerekre valamint képzőművészeti szakokra pályázóknál.

felveteli2

Érdeklődni, jelentkezni, beiratkozni az iskola titkárságán, a Kossuth L. u. 41 szám alatt lehet. Zene tagozatra a Kossuth Lajos utca 41. szám alatt, képzőművészetre pedig a Petőfi Sándor utca 24. szám alatt tartják a felvételit. Az említett helyszíneken állnak az érdeklődők rendelkezésére. Mivel speciális, azaz szakképzés folyik az intézményben, a Palló Imre Művészeti Szakközépiskolára nem érvényes a körzetiség, tehát a város bármely részéről, sőt vidékről is várják a felvételizőket.


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."