Itthon » Ifjúság

Ide születtem – irodalmi pályázat fiataloknak

A Székely-Hargita Alapítvány irodalmi pályázatot hirdet székelyföldi és magyarországi diákok számára. Nyeremény: egyhetes nyaralás Balatonakilin.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Kitartó fiatalság fotó: Miklós Csongor

Száz év vagány

Tudjátok meg, Iluska és Gyuri erősen várnak szombat...
Gimibolyabal18

Nézd, mit alkotott a Gimi!

Elkezdődött a gólyabálszezon, megnézheted nálunk a...
Golyabal17

Minden, amit a gólyabálokról tudnod kell

A gimiseket elítélik, a refiseket elvarázsolják,...

palyazat
palyazat
szerkesztoÍRTA: LŐRINCI RÉKA
2010. április 07., 13:12
0 hozzászólás. 


Ide születtem – Történetek Székelyföldről és Magyarországról
címmel írták ki a tendert. Az alapítvány olyan novellákat, elbeszéléseket vár , amely a szülőföldön való megmaradásról szóló történeteket rögzít vagy Székelyföld magyarságához köthető.

Az első 40 nyertes egyhetes balatoni nyaraláson vehet részt. A Székely-Hargita Alapítvány a művekből összeállítást készít, amelyet majd könyv formájában jelentet meg.

Pályázati követelmények
:
a pályázatban részt vevő oktatási intézményekkel fenálló tanulói jogviszony a lakóhely szerinti állam feltüntetése magyar nemzetiségűként nyilvántartott személy; vagy lakóhelyén működő, magyar nemzetiségű személyeket tömörítő szervezet nyilvántartott tagja; vagy valamely egyház nyilvántartásában magyar nemzetiségűként tartják számon kötelezettségvállalás arra, hogy a nyertesek a nyári tábor idejére kiváltják a 2001. évi LXII. törvény szerinti Magyar Igazolványt hozzájárulás ahhoz, hogy a Székely-Hargita Alapítvány a művet a továbbiakban felhasználja (a honlapján megjelenítse, könyv formájában vagy a nyomtatott sajtóban megjelenítse)
A pályázati anyag körülbelül 2000 karakter terjedelmű kell legyen, amit a palyazat@szekelyhargita.hu címre küldhetnek be 2010. április 30-ig. A nyertesek a Székely-Hargita Alapítvány által 2010. augusztus 15. és 21. között Balatonakalin szervezett nyári táborában vesznek részt, melynek minden költségét (utazás, szállás, étkezés) az alapítvány fedezi. A győzteseket emailben vagy telefonon értesítik 2010. június 10-ig.

A Székely-Hargita Alapítvány – anyagi körülményei függvényében – fenntartja a változtatás jogát.


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."