Itthon » Ifjúság

Jelentkezz, ha van képed hozzá!

Instagramos szívecskegyűjtő maratont indít az Udvarhelyszéki Ifjúsági Egyeztető Tanács.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Kitartó fiatalság fotó: Miklós Csongor

Száz év vagány

Tudjátok meg, Iluska és Gyuri erősen várnak szombat...
Gimibolyabal18

Nézd, mit alkotott a Gimi!

Elkezdődött a gólyabálszezon, megnézheted nálunk a...
Golyabal17

Minden, amit a gólyabálokról tudnod kell

A gimiseket elítélik, a refiseket elvarázsolják,...

fotó: Gál Előd
fotó: Gál Előd
szerkesztoÍRTA: GÁL ELŐD
2015. július 03., 09:18
0 hozzászólás. 

A fiatalok sajátos látásmódját, az érdeklődési köreit, a hétföznapjait szeretné bemutatni a nagyközönségnek, az UIET szervezőcsapata és azt, hogy akár az instagramos képek is hordozhatnak tartalmat és igazi értékeket.

„Ez a kiállítás arra hívatott, hogy ezt a fajta értékteremtést úgy mutassa be, hogy ötvözze a modernt a hagyományossal" –mondta Bíró Barna Botond, projektmenedzser. Az instagramra feltöltött képek nyomtatott formáiból összeállított tárlat augusztus 17. és 24. között lesz megtekinthető a Szabad Európa Kávéházban minden érdeklődő számára, ingyenesen.

Az Instagram egy közösségi hálózat, amely okostelefonon történő fényképek és rövid videók megosztásán alapul. A felhasználók fényképeket és videókat tölthetnek fel, amelyeket különböző művészi hatású effektekkel/szűrőkkel láthatnak el, feliratozhatják, beállíthatják a készítés helyét, majd ezt követően megoszthatják másokkal. A felhasználók az Instagramon belül tudják követni egymást, kinyilváníthatják tetszésüket, illetve kommentálhatják a feltöltött képeket vagy videókat. (wikipedia)

A kiállításra és való jelentkezés egyetlen feltétele, hogy a kiállítandó fotó fent legyen a jelentkező Instagram profilján #uietinsta hashtaggel. A képeket július 31-ig kell elküldeni e-mailben a office@uiet.eu címre, feltüntetve az Instagram felhasználónevét, telefonszámot és a fotó kategóriáját, hiszen sport, gasztró, divat, jármű, természet, fény, család, szórakozás, hobbi, fekete-fehér és Mokka kategóriákban is lehet nevezni.

Az expo egyben verseny is lesz, hiszen a leginkább belájkolt, pontosabban beszivecskézett képet díjban részesítik, továbbá egy, fotósokból álló szakmai zsűri értékelése alapján több alkotás is különdíjban részesül.

„A programunk egyik kiemelt partnere a Mokka kávéház, amely helyszínéül szolgál az augusztus 14-ei nyitó bulinak, ahol már néhány alkotás bemutatásra kerül" – magyarázta a Mokka kategóriát Fancsali János, az Udvarhelyszéki Ifjúsági Egyeztető Tanács elnöke. A „Instázd fel magad a falra, de van képed hozzá?" felhívású projekt alatt a szervezők további meglepetésekkel is készülnek.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."