Itthon » Ifjúság

Légy te az egyike az új generációs vállalkozóknak

Vállalkozó szellemű fiataloknak nyitna utat az SzKA egyenesen Európa felé. Éneklés nem, mentorok lesznek.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Kitartó fiatalság fotó: Miklós Csongor

Száz év vagány

Tudjátok meg, Iluska és Gyuri erősen várnak szombat...
Gimibolyabal18

Nézd, mit alkotott a Gimi!

Elkezdődött a gólyabálszezon, megnézheted nálunk a...
Golyabal17

Minden, amit a gólyabálokról tudnod kell

A gimiseket elítélik, a refiseket elvarázsolják,...

Csaki Rozalia SZKA
Csaki Rozalia SZKA
szerkesztoÍRTA: GÁL ELŐD
2015. szeptember 07., 15:56
0 hozzászólás. 

Az októbertől induló, Építsd a jövőd elnevezésű, nemzetközi program által, vállalkozás indítására próbálja ösztönözni a fiatalokat a Székelyudvarhelyi Közösségi Alapítvány. „Valamilyen szinten új tapasztalat, és mégsem" – mondta Csáki Rozália, az alapítvány elnöke, hiszen a már hat éve működő Youth Bank program is vállalkozó szellemiséget fejleszt.

Képzés, kapcsolat, tapasztalat

Az újonnan induló program ezt a szellemiséget vinné tovább, illetve mélyítené el. A nemzetközi projektre körülbelül tizenöt, 18 és 29 év közötti fiatalt várnak, akik egy 5 részből álló képzéssorozaton vesznek részt, ahol többek között vállalkozói háttérről, ötletről, alapvető marketingismeretekről tanulhatnak. Az öt modul mindenike egy két napos műhelymunka keretében valósul meg. Hogy minél gyakorlatiasabb legyen a program, a képzések mellett, kerekasztal beszélgetések és előadások során a fiatalok helyi vállalkozókkal találkozhatnak. Tőlük kaphatnak kedvet, hogy saját ötleteiket megvalósítsák. A képzés befejeztével a jelentkezők a mentorprogram segítségével, egy helyi vállalkozóval a hátuk mögött finomíthatják ötleteiket, biztosíthatják vállalkozásuk sikerét.

Élesítsd be a vállalkozásod

Csáki Rozália azt sem titkolta, hogy bár nem kész vállalkozások elindítása a cél, de ha ezek életképesnek látszanak, szívesen segítenek majd az első lépések megtételében. Mivel a program nemzetközi, a jelentkezőknek lehetőségük lesz egy angol nyelvű online platformon kapcsolatot teremteni és eszmecserét folytatni a más országokban, ugyanezen a képzésen résztvevő fiatalokkal, majd néhányan a nemzetközi találkozókra is eljuthatnak. A programra október 1-ig lehet jelentkezni az SzKA Kossuth utcai székhelyén, egy önéletrajzzal és egy rövid motivációs levéllel.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."