Itthon » Ifjúság

Hangolódj rá te is a diáknapokra!

Hamarosan kezdetét veszi a 18. Székelyudvarhelyi Diáknapok, addig is a szervezők két ötletes és mókás játékot találtak ki a fiataloknak.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Kitartó fiatalság fotó: Miklós Csongor

Száz év vagány

Tudjátok meg, Iluska és Gyuri erősen várnak szombat...
Gimibolyabal18

Nézd, mit alkotott a Gimi!

Elkezdődött a gólyabálszezon, megnézheted nálunk a...
Golyabal17

Minden, amit a gólyabálokról tudnod kell

A gimiseket elítélik, a refiseket elvarázsolják,...

diaknapok_2009
diaknapok_2009
szerkesztoÍRTA: LŐRINCI RÉKA
2010. április 25., 11:11
0 hozzászólás. 


Székelydvarhely legnagyobb és legrégebbi hagyományokat őrző ifjúsági eseményét idén május 12. és 16. között szervezi meg az Udvarhelyi Fiatal Fórum. Az eseménydús programkínálat összeállításában társszervezőként közreműködik a Székelyudvarhelyi Közösségi Alapítvány és a Europe Direct Iroda.

A rendezvénysorozat első fontos mozzanata már megtörtént, hiszen április 9-11. között sor került a diákpolgármesteri-címért jelentkező csapatok képzésére. Ifjúsági közösségépítés, programszervezés, támogatásszerzés, marketing és politika témában hallhattak előadásokat a fiatalok.

A jelentkezők lelkesedését látva ne lepődjön meg senki, ha a diáknapok ideje alatt több tömbház teraszáról a „Szavazz rám!” felirat lóg egy fehér lepedőn vagy sorra kapjuk a vicces SMS üzeneteket vagy szendvics emberkékkel találkozunk a városközpontban – figyelmeztetnek a szervezők.

diaknapok_2009

Hasonló vicces és érdekes játékokkal kezdik meg a diáknapok népszerűsítési akcióját is. Egyelőre két játék indult útnak, mindkettő a www.diákpolgarmester.ro oldalon zajlik.

1. A diákpolgármester-vetélkedők körül zajló örökös viták szülték az egyik játék ötletét, hiszen a honlapon lehet verseny próba ötletet javasolni, majd szavazni és a diáknapok kezdetéig legtöbb szavazatot kapott próbán kell majd összemérjék tudásukat a jelöltek. Így lehetősége van bárkinek a szervezők dolgába beleszólni, annyit kell tenni, hogy a honlapon az „A te próbád” menüpontban megosztod ötleted, és május 12-ig a legtöbb szavazatot gyűjtöd össze.

2. A másik a már a városban keringő Kézről Kézre kártya . Lényege, hogy aki megkapja ezt a kártyát, be kell jelentkezzen a diáknapok honlapjára a Kézről kézre menüben, a kártyát pedig 2 órán belül tovább kell adja, hogy más is bejelentkezzen. A játék érdekesebb, ha nem ismerőseidnek adod tovább, hanem egy teljesen ismeretlen személynek. Szemelj ki valakit a suliban, vagy az utcán, és add oda neki, ismerkedj meg vele. A regisztrált látogatók közül többen ajándékcsomagot nyerhetnek a diáknapok legbulisabb estéjén, május 14-én a Vad Fruttik és Quimby koncert előtt.

Hamarosan felfedik a diákpolgármester-jelöltek kilétét és a mögöttük álló csapatokat, további hasznos infókat a www.diakpolgarmester.ro oldalon olvashatsz!


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."